writing-img

Smola pa taka

clock-img

15.01.2007, 09:08

clock-img

Anonimen

Tudi midva sva se odločila, da si želiva user posted image , potem pa sem dobila hudo vnetje mehurja in ledvicuser posted image . In sedaj morava počakat, da se pozdravim. Pa tako sem se že veselila, da bom začutila prve znake user posted image . Ima še kakšna take težave ali jih je imela? Upam, da se kmalu pozravim, ker si želim, da nama uspe in bova kmalu v pričakovanjuuser posted image . Lep pozdrav vsem. 

clock-img

15.01.2007, 09:46

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Ej, ne sekiraj se, ker moraš počakat. Vse sile upri v svoje zdravljenje, saj moraš najprej dobro poskrbeti zase, da boš lahko potem dobra nosečka. Naj ti bo to kot dodatni motiv, da boš res naredila vse, da boš čim prej zdrava.
Srečno!

clock-img

15.01.2007, 11:17

clock-img

Anonimen

Hvala za spodbudne besede. Moram se dobro pozdravit, da bo potem vse uredu. To mi je zabičala tudi zdravnica in vem, da je zdrav začetek najboljši za nosečnost. Delam na tem, da se pozdravim in bom lahko, kot si rekla dobra nosečka.  Hvala še enkrat.

clock-img

15.01.2007, 16:50

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Tudi jaz se strinjam z tem kar ti je stunfek napisaa.
Želim ti,da se čim prej pozdraviš in nato zagledaš user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

15.01.2007, 17:05

clock-img

Luskan

pencil-img

229

To je pa res naključje. Tudi jaz sem predlani v začetku novembra imela hudo vnetje mehurja - jemala sem antibiotike, tako da je bilo bolj malo akcije, pa je kljub temu uspelo - zanosila sem (verjetno) konec novembra, poskušala pa sva pol leta. Decembra je bil test pozitiven, user posted image  pa bo čez 2 dni star 5 mesecev.user posted image
Želim ti, da bi se tudi tebi tako dobro izšlo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem