cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Smrkci na DVDju (Delo)

clock-img

03.10.2008, 16:05

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Ne vem, če je ta prav forum..

V glavnem, prek Dela sem naročila dvd-je Smrkce in jih postavila na polico. Danes sem prišla na idejo, da je hčerka že dovolj velika za risanke in jih hočem naštimat in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse je v hrvaščini!

Seveda je za razne reklamacije prepozno, ker je blo to sto let nazaj, ampak zanima me, če je bilo še pri kom tako in kaj je naredil..

Aja pa da ne bo pomote, sicer znam na dvd-jih naštimat ˝jezik˝ user posted image

clock-img

03.10.2008, 16:25

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Jaz sem jih tudi kupovala z Delom pa so bile vse v SLO.user posted image

clock-img

03.10.2008, 17:09

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem kupila samo ene in so v slovenščini, ampak je sinhronizacija tko bedna, da kr nisemmogla verjet. dober da jih tamauček niti ne gleda tko rad, ker jih ne morem niti slišat.

clock-img

03.10.2008, 17:43

clock-img

tjašun

pencil-img

166

Tudi jaz sem kupila vse dvd-je in so ok, se mi pa je zgodilo, da eden ni delal in sem se obrnila na njihovo telefonsko številko za vprašanja. Prav prijazno so mi svetovali naj dvd pošljem nazaj in so mi v enem tednu poslali novega, ki je delal. Pravijo da beseda ni konj.

clock-img

03.10.2008, 19:58

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Hvala za odgovore, zgleda, da smo imeli smolo. Bom poskusla v ponedeljek kaj uredit.

Aja, pa tudi meni so risanke bedne, glasovi pa itak. Imam v glavi čisto druge Smrkce user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem