IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka
Jaz pa mislim, da ali ti močno nagajajo hormoni ali pa si ena navadna razvajenka.

Jaz pa mislim, da ne gre ne za eno, ne za drugo oz. če že, gre za prvo.
Mandek, mislim, da nekje globoko v tebi ne gre za denar ampak za občutek sprejetosti. Po moje imaš neprestano občutek, da te starši ne sprejemajo tako kot si, ampak svojo ljubezen pogojujejo s tem, da bi morala vse delati tako, kot so si oni zamislili, čeprav to tebi ne ustreza. In zato imaš tudi slabo vest, ker karkoli delaš (ne govorim o tem denarju, ampak o stvareh, ki si jih opisovala na drugih temah), za njih ni dovolj dobro.
Pravzaprav iz tega izhaja, da si sedaj mentalno na zadnji stopnji odraščanja. Po eni strani še vedno čutiš pripadnost staršem, po drugi pa bi si rada ustvarila svoje življenje, a si želiš, da bi starši tvoj način sprejeli in spoštovali. Ampak, a veš, dvomim, da se bo to kdaj zgodilo, miselno ste preveč narazen. Hočem reči, da spodbude brez pogojevanja z njihove strani ne bo. Lahko pa sama pri sebi ugotoviš, da oni so taki, kot so, ti si taka kot si in skušaš živeti mimo tega. Nehaš iskati svojo srečo v njihovemu odobravanju tvojih dejanj in se usmeriš v tisto, na kar alhko vplivaš - nase, otročka in partnerja. Če ste vi srečni in zadovoljni, potem ni važno, kaj si mislijo tvoji starši. Dokazovati se moraš samo sebi.