cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Socialna pomoč

clock-img

27.10.2004, 17:49

clock-img

laura&lukec

pencil-img

9

Lepo pozdravljeni vsi na portalu!Upam,da mi bo kdo od vas lahko pomagal rešiti vprašanje, ki si ga zastavljam!Trenutno končujem Višjo šolo in sem že brez STATUSA!Naslednji mesec sem se želela prijaviti na zavod za zaposlovanje vendar sem zanosila.Zanima me ali mi kot brezposelni noseči osebi sedaj pred porodom pripada kakšna socialna pomoč!Trenutno imam stalno prebivališče pri fantu in njegovi družini!Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore!LP

clock-img

27.10.2004, 19:48

clock-img

kimi

pencil-img

3836

imaš forum za take stvari

http://www.ringaraja.net/forumi/debate.asp?id=96

ti bodo bolj pomagale

clock-img

28.10.2004, 07:54

clock-img

nežka

pencil-img

289

Predlagam ti, da se obrneš na center za socialno delo šiška (www.csd-lj-siska.si), kjer boš našla možnost on-line postavljanja vprašanj.
Odgovori so hitri, meni so odgovorili v treh dneh.

Veliko sreče pri iskanju možnosti:sloncek:!

clock-img

28.10.2004, 10:31

clock-img

TASI71

pencil-img

46

Jaz mislim, da ti pripada socialno pomoč, še posebej, če še nisi bila zaposlena. Obrni se na CSD, kjer si stalno prijavljena.
Poznam en takšen primer, pa je takrat tista ženska prejemala pomoč, od tega je približno dve leti, možno je, da se je tudi kaj spremenilo.
Ampak pojdi v boj čim prej. Ne odlašaj, kajti birokratski mlini pri nas meljejo precej počasi, saj verjetno veš.
Veliko sreče ti želim

Taši:muca:

clock-img

28.10.2004, 16:04

clock-img

laura&lukec

pencil-img

9

Hvala za pomoč!:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem