writing-img

Sojini jogurti in pudingi

clock-img

14.06.2005, 18:31

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Čao!

Zanima me, če jih uporabljate in pri katerem mesecu ste jih ponudile svojim sončkom.
Katere pa priporočate, poznam namreč samo "Vitaquell"?

Hvala pa lep večer!!!

clock-img

14.06.2005, 18:52

clock-img

Anonimen

ne uporabljam. enkrat sem si zase kupila mleko sojino in sem mislna da bom bruhala tko mi je blo zanič :) sem pa ke mam preblisk kupit kak tak izdelek, pa me moj :love: vedno preč odvleče :)

lp, lara

clock-img

14.06.2005, 19:06

clock-img

Anonimen

Čisto, ampak, čisto isto kot Lara...ne moreš verjet 8)

clock-img

14.06.2005, 20:16

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Nekje sem prebrala, da je soja alergen. Vem pa ne, če je res.

clock-img

14.06.2005, 20:48

clock-img

cukrmali

pencil-img

79

jaz sem mu pa delala s sojinim mlekom (SOM v prahu od milupe) rizevo kasico, ker sva bila na brezmlecni dieti. je ful rad pojedel, meni je bila pa tudi bolj okusna kot s pregominom. sojin jogurt sva prvic probala vceraj (9,5 mesecev), prej mi pac ni prislo na misel, da bi ga kupila, pa mi je predlagala ena kolegica. od firme granoVita (DM, mercator...), je bilo njami, celega popapal za popoldansko malico. sicer pa nima nic skupnega z navadnim jogurtom, ne po izgledu, ne po okusu. meni je bil tudi vsec in tudi mojemu dragemu, bomo se jedli.
ja, obstaja tudi alergija na sojo, ravno tako, kot na mlecne izdelke, jajca, piscanca, svinjino... vso beljakovinsko hrano - brez nje pa ne moremo prezivet.
meni se zdi fino za vcasih, da ne pretiravam z mlecnimi izdelki

clock-img

14.06.2005, 21:15

clock-img

Anonimen

Men je pa ena rekla,da je sojino mleko takoj za materinim:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem