writing-img

Solarij v nosečnosti

clock-img

09.04.2009, 18:43

clock-img

Anonimen

Čao, a ste v nosečnosti hodile v solarij? Je bilo zato kaj narobe? Saj trebušček pokriješ med sončenjem, kar se pa pregretja tiče, pa ni nič več vroče kot vzunaj poleti. Tiste, ki ste hodile ali je bilo vse vredu?

clock-img

10.04.2009, 08:31

clock-img

clara23

pencil-img

889

Ne, nisem hodila..pa tudi sončila se nisem pa čeprav imam full rada sonce in poletje. Mi nekako ni pasalo, zato sem celo nosečnost preživela v hladni senčki.

clock-img

10.04.2009, 09:11

clock-img

Anonimen

A je tako težko zdržat eno poletje brez solarija? Jaz vsako leto na pomlad hodim, ampak ko sem bila noseča, mi na kraj pameti ni hodilo, da bi se hodila tja žarčit, če ti pa - upam - zdrava pamet pove, da to gotovo ni prav nič dobro za otroka.

clock-img

10.04.2009, 09:15

clock-img

katka11

pencil-img

332

ja tud jaz tko mislim, glede na vse polemike okrog solarija je ze nekaj na tem... ceprav tudi jaz redno hodim v solarij, toliko, da nisem cist bela. ampak letos pac bom. ne zelim moje pikice izpostavljati, zihr je zihr!

clock-img

10.04.2009, 10:07

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Pušenjak v enih 100 odgovorih na temo solarij pravi, da solarij za plod ni popolnoma nič škodljiv, temveč je škodljiv k večemu naši koži kot taki. V zmernih količinah ti tako itak nima kaj bit, poudarek je pač na zmerno. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem