writing-img

Solzne oči med hranjenjem

clock-img

10.10.2007, 17:00

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Pozdravljene,

zanima me, ali se je kateri že zgodilo kaj podobnega? Midva se hranima po steklenički, star je dva meseca (dva meseca prehitro rojen). Nekaj časa že opažam, ko začne jesti po steklenički, dobi solzne oči in ne je tako kot bi moral (precej počasi pije in manj poje). Kot bi ga kaj bolelo ko se hrani. Joka ne ali se zvija, zato mi ni jasno, kaj bi bilo. Sem mislila, da ima mogoče krče zraven ko se hrani, samo nisem prepričana.....ker nič ne joka ali se zvija...???LP Sendy

clock-img

10.10.2007, 17:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.10.2007, 17:43

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Hrana ni prevroča, saj vedno preverim. Pozabila pa sem povedati, da mojega malčka še kar mučijo vetrovi (to se tudi sliši večkrat na dan - "prdi"). Mogoče ga to muči tudi med hranjenjem...

clock-img

10.10.2007, 19:18

clock-img

malička

pencil-img

155

jaz bi tud rekla da prevroče mleko, ali prevelika luknja pa prehitro požira in zato tud manj poje ker več zraka potegne skoz luknjo, ali pa morda boleče grlo....

clock-img

10.10.2007, 20:39

clock-img

Pinokio

pencil-img

100

Pri nas je mela tamala solzne učke in to takrat, ko se je zagnala in hitro pila!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem