writing-img

Sonček-PP Pramette-akcija

clock-img

05.11.2004, 10:36

clock-img

Minki

pencil-img

156

Živjo punce,

zanima me, če mogoče veste do kdaj naj bi bila še akcija v Sončku za voziček PP Pramette.:zmeden: Ker ga bova vrjetno kupila, sam sm šele v 5 mesecu pa se mi zdi še mal prekmal. Pa glede barve tud še nisem čist odločena. Katera se vam zdi najlepša in ki se ne umaže takoj?

Hvala, Minki:)

clock-img

05.11.2004, 11:10

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem voziček tudi kupila v petem mesecu, je bila pač akcija v Chiccotu takrat, minus deset odstotkov na plačilo z gotovino. In to se pri takih cenah že kar pozna. Tako da meni se ne zdi prezgodaj. Glede ostalega ti pa ne bi znala svetovati.

LP, Jana:racka:

clock-img

05.11.2004, 11:14

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz sem ga tudi kupila v 5 mesecu. Bila je akcija košar in še popust na voziček in smo šli veselo na delo.
Barva pa je meni najlepša rdeča ali modra, čeprav imam jaz žal črno sivega-te barve ne kupuj, ker se vidi vsaka pikica umazanije!!!(nimam per perega)

Dober nakup

clock-img

05.11.2004, 12:37

clock-img

speli

pencil-img

164

pozdravljena,
Akcija v sončku še poteka, vendar pred dvema tednoma so imeli le še 4 svetlo modre vozičke, druge barve žal ni bilo več na izbiro..priporočam ti temno modrega, najbolj praktičen saj se ne umaže takoj.
Če ne dobiš vozička več v sončku se pa zapelji do Trbiža do Otroške trgovine Prešern, cena 276EUR.
LP
Špela

P.S. Mimo grede jaz sem v 4 mesecu in pol in imam že voziček (akcija!!!!)

clock-img

05.11.2004, 13:09

clock-img

Minki

pencil-img

156

:)

Hvala. A poj ni prekmau. OK.

clock-img

05.11.2004, 13:23

clock-img

Minki

pencil-img

156

Aja še to, Speli, kje pa je ta trgovina v Trbižu?

clock-img

05.11.2004, 13:35

clock-img

Anonimen

Ob glavni ulici:) N moreš zgrešit...takoj oz. kamlu na desno, ko se pripelješ v Trbiž.
lp,:fis:

clock-img

05.11.2004, 13:46

clock-img

Minki

pencil-img

156

;)thx

clock-img

05.11.2004, 13:59

clock-img

speli

pencil-img

164

Bodimo realni, da je malo prekmalu, da že sedej kupuješ voziček, ki ni v akciji.vendar pa glede na to, da se lahko zgodi, da boš čakala na voziček mesec in pol (v Italiji, če ga nimajo na zalogi), si vzemi prosti dan in pojdi na izlet do Trbiža. Kakor je že napisala ribica je ta tergovina čisto ob cesti na začetku, ko prideš v Trbiž..ne moreš zgrešiti..
Špela

clock-img

09.11.2004, 11:26

clock-img

leah

pencil-img

660

Jaz sem ga v Sončku kar rezervila po telefonu,in to včeraj.Samo rdečih baje ni več,tako, da so samo še modri,ki pa so vsaj meni lepši.Sicer bom baje imela :roza:,ampak saj ni važno, a ne?
So mi pa full všeč Queenyji,sam mi je mal mem, da moraš zraven vse dokupit, tko mal nesmiselno mi je dati tolikkooooo denarja za voziček..

clock-img

09.11.2004, 13:21

clock-img

123

pencil-img

16

Pri Quinny Freestyle Comfort ti ni potrebno dokupiti nic, saj se sedez poleze v vodoravni polozaj in se ga lahko uporablja od rojstva. Sedez se lahko obrne tudi v obe smeri. Lupinico pa moras kupiti v obeh primerih, ce zelis otroka voziti v avtu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem