cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sonček-spletna trgovina

clock-img

18.12.2004, 16:46

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ojla!

A je že katera kaj kupila preko spleta pri Sončku? Zanima me, kako dolgo čakaš pošiljko?

LP, Tea&Mia:sloncek:

clock-img

18.12.2004, 17:09

clock-img

*maja

pencil-img

2075

http://www.soncek.si/shop/page/custom/name/nakupi/?WSHOP=d5223521e0f7df958b72e0499d8251aa

No upam da sem ti malo pomagala, ker naročala pa nisem še nikoli pri njih samo pri Infantinu.

clock-img

18.12.2004, 18:01

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz sem kupila trip-trap stolček (seveda ponaredek), ki je sedaj v akciji (mimgrede ful sem zadovoljna z njim) in sem dobila naslednji dan ko sem naročila 8naročilo sem oddala zjutraj, da je bilo še isti dan v obdelavi). LP

clock-img

22.12.2004, 13:51

clock-img

speli

pencil-img

164

soncek je res super, dobava je največ nekaj dni...jaz vse zadeve naročam kr po telefonu (mobitel na spletni strani), kontaktna oseba pa je Jani...izredno zadovoljna..

clock-img

22.12.2004, 17:30

clock-img

Nedelja

pencil-img

28

Jaz sem naročila avto sedež v petek zvečer,
dostavili so mi ga v torek zjutraj.
Sem tudi zelo zadovoljna, ker so slike in opisi zelo dober približek realnosti. Res!:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem