writing-img

Space Expo Ljubljana

clock-img

09.03.2015, 08:39

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Je bil kdo? Mnenja prosim... so res le neke video predstavitve, ki jih lahko pravzaprav sami doma pogledamo na youtube? Nisem nič kaj pozitivnega prebrala o razstavi...

clock-img

09.03.2015, 11:50

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

bili včeraj... mož pravi, da ni nič posebnega... doma prižgeš Discovery in gledaš isto...

So veliki monitorju, touch screen, potem pa klikneš na posnetke, ki so v tujem jeziku, podnaslovljen v slovenščini.

Na sredini kupole je velika krogla, ki spreminja barve - kao zemlja, mars pa še neki... in to je vse.

Otroci se mi niso zdeli ne vem kako navdušeni... razen nad baloni, ki so jih dobili user posted image

clock-img

09.03.2015, 13:16

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

bili včeraj... mož pravi, da ni nič posebnega... doma prižgeš Discovery in gledaš isto...

So veliki monitorju, touch screen, potem pa klikneš na posnetke, ki so v tujem jeziku, podnaslovljen v slovenščini.

Na sredini kupole je velika krogla, ki spreminja barve - kao zemlja, mars pa še neki... in to je vse.

Otroci se mi niso zdeli ne vem kako navdušeni... razen nad baloni, ki so jih dobili user posted image

ej, hvala ti za to... nekako tako sem si predstavljala ja... ne bi šla po balon v Lj, za otroka pa ne vem ali je dovolj zanimivo, da gleda ekran s slo podnapisi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem