writing-img

Spalna vreča H&M

clock-img

10.10.2009, 18:38

clock-img

Anonimen

Malemu sem spomladi v HM kupila spalno vrečo, velikost 1-3 let, zdej jih pa nimajo :(
Nujno bi rabila še eno tako - ker je ravno prav debela. Če ima kdo, pa je ne potrebuje, naj me prosim kontaktira na zs.

Hvala

user posted image

clock-img

11.10.2009, 17:32

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Od kod pa si? Tako vrečo sem pred 14 dnevi videla v H&m-u v Europarku v Mariboru. Ne vem pa če jo zdaj imajo. Jaz tudi imam spalno vrečo iz H&M-a za 1-3 let in je superuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

11.10.2009, 18:43

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

tudi mi imamo ravno takšno..in se super obnese..
upam, da jo najdeš..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

11.10.2009, 20:56

clock-img

Anonimen

Bila sem v Lj, klicala v MB in Ce, pa nikjer nimajo.user posted image

Baje pa da dobivajo robo skoz, pa upam, da dobimo.

clock-img

11.10.2009, 20:58

clock-img

Hans

pencil-img

501

Oj, vreče nimam, sem pa ugotovila, da se poznava. Lep pozdrav od sodelavke. P.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

12.10.2009, 19:05

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Danes sem takšno vrečo videla v H&M na Rudniku. Največja številka, kije bila je 92..... če ti kaj pomaga. Baje pa non-stop dobivajo robo.

So what....

clock-img

12.10.2009, 19:59

clock-img

Anonimen

mlea - bla v soboto na rudniku pa niso mel - bom jutri poklicala, da vidim - iščem pa cifro 86-98

clock-img

21.10.2009, 10:15

clock-img

Lencha

pencil-img

6

Živjo, vidim da imate debato o spalni vreči. No js sem jo kr sama naredila ampak SPALNO VREČO NA NOGICE.
Moj ne mara navadne vreče, ker ne more migati in vstati. Tako je pa ful vesel, ker mu je toplo (je podložena) in ga nič ne ovira. Prednost je glih v tem, da se lahko obrača levo, desno in vstane iz postelje.

Če katero zanima lahko naredim pa še blago si zberete.
Za informacije mi lahko pišete helena.germsek@gmail.com ali pokličete 041/935-695

Helena

clock-img

21.10.2009, 18:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Včeraj sem bila v H&m-u v Europarku v Mariboru in sem videla te vreče...enake samo mislim da je ena druga žival narisana...nisem tako pozorno pogledala katerauser posted image ...Pojdi pogledat.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem