writing-img

Spanje

clock-img

30.09.2004, 11:28

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Pozdravljene!!
Na kupček dajem še zadnje stvari za najine princeske pa me nekaj zanima;
ali naj kupim spalno vrečko ali je bolje za njih da spijo v pajacku in pokriti s koutrčkom?

clock-img

30.09.2004, 11:56

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Jest bi kupila oboje, ker dokler je otroček se čisto majhen se ne odkriva in rabi v bistvu pajacek pa kovtrček, ko pa se začne premetavat pa sem jest svojo dala v zakljček in jo potem še malce pokrila ker zjutraj je bila pa tako ali tako vedno samo v zaklju, kovtrček je bil vedno na drugem koncu postelje...

clock-img

30.09.2004, 12:17

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Hvala za odgovor.Zdaj me pa še zanima ali so vse vreče enako kvalitetne ali so kakšne bistvene razlike med njimi?
Se pravi da moram zdaj kupiti pajacek za spat.Koliko časa pa traja da lahko začneš uporabljati spalno vrečo?
Se opravičujem če sem preveč firbčna ampak želim si imeti vse pripravljeno za najine pikice!

clock-img

30.09.2004, 12:32

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz mojega že od vsega začetka dajem v spalno vrečo in si sploh ne znem predstavljati kako bi bilo brez nje.Mogoče ga vsega skupaj nisem dala vanjo 3x in takrat je bil vedno odkrit(se je nekak splazil ven, zdaj pa se seveda že razbrca).
Imajo pa zdaj ravno akcijo spalnih vreč v baby centru izkoristi jo.
Pa še nasvet. Kupi kako št. večjo, ker jo res hitro prerastejo.
So pa večinoma iz bombaža, polnitev pa poliester.

clock-img

30.09.2004, 12:39

clock-img

dory

pencil-img

8852

No se nisem kupila spalne vrece, ker je do zdej lepo spal, pokrit s povstrckom...no gospod pa sedaj redno telovadi tudi sredi noci in se lepo odkrije...tako da bo spalna vreca odslej nepogresljiva...seveda kovtrcek tudi :)

clock-img

30.09.2004, 15:16

clock-img

Anonimen

Razlika med spalnimi vrčami je predvsem ta, da so ene mehkejše od drugih, ki so zelo trde. Pa seveda v debelini. Tiste najdebelejše, ki so tudi zelo trde, meni nikoli niso bile simpatične in jih kljub nezakurjeni spalnici (v sicer zelo toplem bloku) nikoli nismo uporabljali. Mislim, da imajo trenutno zelo fletne v Infantinu. Ravno prav tople in lepo mehke.

clock-img

30.09.2004, 19:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem