writing-img

Spanje 7 mesečnika

clock-img

30.03.2011, 22:09

clock-img

rosa74

pencil-img

8

Pozdravljene punce,

mene pa zanima kako kaj spijo vaši otroci?
Pri nas je kar pestro čez noč. Nismo še prespali ene same noči brez bujenja. Hranimo se še 1 krat na noč, pa tudi mali celo noč v spanju jamra.....user posted image
Sedaj ko je lepo vreme tudi preživima veliko časa zunaj, ampak kot zgleda ga zrak nič ne utrudi, da bi bilo nočno spanje boljše.

clock-img

31.03.2011, 08:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.03.2011, 09:17

clock-img

tix

pencil-img

908

jaz imam 9m in 2x na noč konkretno zajamra user posted image Jaz se sploh ne trudim, da bi nevemk kako noč prespal, pomoje mora to pač dat skoz 

clock-img

31.03.2011, 09:43

clock-img

koala

pencil-img

5539

Kaj pomeni prespati noč sem jaz zvedela šele ko je sine bil star 2,5 leti. Do takrat pa je vsako noč bil buden vsaj enkrat (to je bil že luksuz)

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

31.03.2011, 10:55

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi imamo pravega polhka, ki že od nekdaj pridno spi. Že nekje pri 3. mesecih je ponoči prespal v kosu 5-6 ur, ko pa smo uvedli GH, pa tudi po 10 ur v kosu in flaška ponoči ni bila več potrebna, praviloma brez zbujanja, edino dudo je bilo treba kdaj pa kdaj popraviti, pa včasih ga je kakšen zobek matral, da se je zbujal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem