writing-img

Spasmex in nosečnost

clock-img

04.02.2008, 12:42

clock-img

Tini75

pencil-img

22

Pozdravljene,
zanima me, če je kateri izmed vas pri svojem G proti krčem dobila tudi spasmex? Buscopan je kar običajen, vendar pri močnejših krčih ne pomaga, zato sem dobila spasmex in me zanima, kako je pri drugih. Hvala.

clock-img

04.02.2008, 13:09

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Jaz sem tudi dobila spasmex, vendar jih ne uporabljam, ker nisem pristašica tabletk. So pa namenjene proti krčam in otrdevanju trebuha.

clock-img

04.02.2008, 14:10

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem jih dobila in tudi jedla. Je bilo z user posted image vse vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.02.2008, 14:16

clock-img

milla

pencil-img

116

Jaz sem jih dobila zaradi hudih krčev in bolečega otrdevanja trebuha v 6 mesecu. Ker sem bila pred isto dilemo kot ti sem pisala dr. Brezigarjevi na genetsko posvetovalnico in mi je odgovorila, da spasmex ne škoduje otročičku, lahko mi samo pomaga, da sem ga donosila. Tako da brez skrbi. Tudi G ti nebi predpisal tablet, ki bi škodile bebici. 

clock-img

05.02.2008, 11:15

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

Jaz sem dobila spasmex zaradi zgodnjega otrdevanja ki je bilo tudi boleče. Se pa bolj držim magnezija, spasmex le v nujnih primerih, mi tudi tale kamija ne diši preveč...

clock-img

05.02.2008, 16:21

clock-img

vvns

pencil-img

87

Ja jaz sem ga dobila, ko sem bila prvič noseča, ker sem imela full krče no pa krvavela sem tudi.
Nima ti kaj škodovati, pa otroku tudi ne. user posted image
Sicer jaz takrat nisem obdržala otrokauser posted image  ker mi je pač bilo tako namenjeno.
Sedaj pa imam 1,5 leta starega sina.user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

03.04.2008, 11:40

clock-img

NancyF

pencil-img

95

Ola!

Jst sem jih ravnokar danes dobila, ker sem imela bolečine v 28. tednu kot pri menstruaciji. Upam, da bo potem ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem