writing-img

Spet abraham

clock-img

27.11.2007, 01:03

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

No tokrat bi pa tudi sama potrebovala nekja nasvetov glede abrahama. Moja tašča ima v marcu 50 let. S fantom se nama niti sanja ne kaj naj ji pripraviva. Želiva jo zelo presenetiti in ji narediti praznovanje čim lepše. Zanima me predvsem kaka darila se podarja ob takih priložnostih? Kakšen program narediti da bo zabavno? Vglavnem vidim da mate dosti izkušenj zato kar na plano s predlogi.
Hvala.user posted image

clock-img

27.11.2007, 08:31

clock-img

gala

pencil-img

301

Ko je imela očetova žena 50 let, smo ji pripeljali ledeni ''torzo'' z najpomembnejšim vitalnim delom. Zgoraj si nalil pijačo ki je tekla skozenj, spodaj, pri *****pa jo je bilo treba popiti. Otvoritveno pijačo je pila ona, potem pa še ostale ženske. To je bilo smeha, še zdaj se smejemo na ta računuser posted image user posted image user posted image  Seveda pa mora biti pravi človek za to, nekateri niso preveč za take štose.
Veselo zabavo!

clock-img

27.11.2007, 14:57

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

Hehe...ta je dobra....si me nasmejala do solz. Sam mamo problem ker ona ni ravno tip za take šale. Ampak hvala vseeno za idejo. Darilo nam res dela preglavice,tko da če ima še kdo kakšno idejo..kr na plano z njo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem