cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spet moj malček...

clock-img

05.05.2005, 18:14

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ja očitno imamo tako srečo da vse moj mali pobere. Že pol meseca mi kašlja pa nisva šla takoj k zdravniku saj nič ne ukrepajo. No pa sva le šla in ima Kelim bronhitis tako da nama ni dal čisto nič samo čez 1 teden naju je naročil na pregled.

22.4.2005 je moj mali sonček dopolnil 1 leto še to nisem uspela napisati.

clock-img

05.05.2005, 18:20

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Bogi Kelim upam da se čimprej pozdravi

PA ŠE ČESTITKE ZA PRVO SVEČKO:torta::torta::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:
MAMI TEBI PA ŠOPEK:rozica::rozica::rozica:
LP.TARA IN MAJ

clock-img

05.05.2005, 18:26

clock-img

total

pencil-img

4453

O bogi,saj bo,pa čestitke za prvo svečko:torta::darilo::torta::darilo:

clock-img

05.05.2005, 18:35

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Oj!
Kimi poj je pa dva dni mlajsi kot moj:)cestitke za rojstni dan torej:torta::darilo:pa vec zdravja kot ga je bilo to leto vama zelim!
Kr se pa bronhitisa tice,je pa pr nas tud popolnoma isto:(dajem mu upihe Berodual,al pa mu namontiram tiste obkladke o katerih sm ti mislm,da ze enkrat govorila.

Lp:rozica:

clock-img

05.05.2005, 20:58

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Vse najboljše in najlepše Kelimu! Mamici pa :rozica::rozica::rozica: za ves trud in potrpljenje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem