Zanima me samo nekaj. Kdaj če ste se sploh ste tašči povedali kaj direktno v obraz kar vam ni dalo miru?
Ja milijonkrat, pa me očitno sedaj tepe tale moj jezik, čeprav sem ji mnogokrat povedala na čisto lep, kulturen način, kaj me moti, naj ne dreza v nas, naj ne vahta kar naprej, po 10x na dan kaj delamo, kjs smo, kaj bla bla ba, da sedaj smo mi družinica.... Ampak taka sem, povem, kar si mislim v mejah normale, da pač ona z mano ne more manipulirati in tako, da sem dovolj stara, da imam tudi jaz svoje starše in če bom koga ubogala, so to zagotovo oni, pa še tu so meje seveda, če imaš svoje življenje in svojo družinico, pa da se sama odločam kaj in kako. Partner ni nikoli smel povedati nič, niso komunicirali, tako so ga vzgojili in so verjetno mislili, da bom tudi jaz plesala kot bodo oni žvižgali.
Na koncu sem jaz potegnila kratko, verjetno tudi zaradi tega, moj sedaj bivši partner (očitno brez lastne hrbtenice) je več kot očitno raje izbral mamico kot mene in dva otroka. Oziroma ga doma držijo v šahu.
Nevem, sama presodi, če si oseba, ki lahko igra in se pretvarja in kima ostalim, potem se pusti manipulirati, jaz dosti takšnih poznam. Jaz pač nisem človek, s katerim se lahko pometa, ampak včasih zna to tudi boleti.