cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spet to upanje

clock-img

26.02.2006, 14:46

clock-img

zorica

pencil-img

770

Že tisočkrat sem si rekla, da ne bom več razmišljala o zanositvi, naj pride kak pač bo.
In ta mesec sem zopet na točki, ko molim da drug teden ta user posted image ne pride.Sem pa se res cel mesec odklopila in nisem razmišljala toliko o tem.Pridno sva edino na vsak drug, tretji dan user posted image .
In zakaj me  je sedaj vrglo?Ker imam že štrti dan zapored povišano temperaturo (si jo vseeno merim čeprav sem rekla da si ne bom).Ne smem pa je dobiti 4.3.Znaki?Misim da jih ni.Bradavičke me bolijo - verjetno zaradi bližajoče se M, špikanje v jajčnikih, v glavnem znaki, kot če dobim user posted image .
Zanima pa me, če ti ovolucijski test s slino pokaže plodne dneve tudi če si noseči?

clock-img

26.02.2006, 15:51

clock-img

mishy

pencil-img

7

Jaz ti o ovolucijskem testu ne morem kaj dosti povedati kr ga se nisem uporabila.Ampak dosti razmisljam o njem samo nimam jajc da ga bi kupila.
Z mozem ze vec ko leto dni delama na drugiuser posted image pa ne gre. vedno ko mislim in sem skoraj  100% da bo pa prideuser posted image . mogoce bo v marcu vec srece. UPAM!!!!

clock-img

26.02.2006, 20:19

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ne poznam tega ovulacijskega testa.
Držim pesti, da boš čimprej ugledala +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem