writing-img

Spet vozički!!!

clock-img

13.05.2005, 21:11

clock-img

kimix

pencil-img

5

V Pikapolonici sem si ogledala voziček Jane in mi je zelo všeč. Prej sem bila prepričana, da bom kupila Quinny-ja Freestyle Comfort, zdaj pa ne vem... Pri Jane me je pritegnila med drugim tudi teža - 8 kg.
Si je katera že ogledala Jane ali celo kupila?

Lahko noč, K.

clock-img

13.05.2005, 21:47

clock-img

tania

pencil-img

118

Mi ga imamo tistega iz kataloga(enake barve). Lahko ga samo pohvalim, fuuuuul je dobr, praktičen, enostaven za vozit, zelo lahek, lepo se spravi tudi v manjši prtljažnik, skratka sem zelo zadovoljna z njim. Imamo pa samo športni del tako da ti za ostalo ne znam povedat. Zgleda pa ful dobra tista varianta lupinica in košara v enem. Aja, zapira se tudi zelo enostavno.
V Baby centru sem probala malo vozit Quinnyja Freestyle Comfort in moram rečt, da je Jane lepše vodljiv pa še lažji je. Meni osebno pa še ful lepši.
Upam da sem ti bila v pomoč.
Pozdravčke:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

13.05.2005, 21:55

clock-img

puncica

pencil-img

9847

clock-img

16.05.2005, 13:06

clock-img

lacoste7

pencil-img

111

Jaz sem tudi hotela kupit Quinny pa se mi je zdel nekako preobavten -preokoren za vozit, v Avstriji sem gledala sem tudi Jane ampak potem sem se odločila za Hartana (pa še v akciji je bil)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem