No, naj samo dodam: otroci tudi jedo, pa treba jih je tudi kam peljati, pa kdaj kaj kupiti, četudi je to samo sokec, ali pa če si zaželi iti v Mcdonald, tudi stane in tako. Pa večji raste kot kopriva, mlajši nekako več ali manj končno lahko nosi za njim, je veliko bolj drobcen kot prvi, pa v vrtcu non stop nekaj zahtevajo, za to in ono predstavo, pa za slikice, pa za...kaj že... in ali naj bo moj edini, ki nekam ne bo šel.
No, preživnina je bolj slaba, tudi sodnica je rekla na naroku, da je zelo zelo daleč od realnosti, pa se je "moj" samo smejal. Da ne govorim, koliko zmečem za plenice, kaj naj ga sedaj povijam v cunjo, da bom ceneje skozi prišla?
S tisto preživnino, če ji sploh lahko tako rečem, glih pokrijem jasli in vrtec, kje je pa ostalo? Aja, sem pozabila, da nič ne jesta in živita od zraka... pa se znajdi kakor veš in znaš.
Jaz sem pa itak nekje zelo zelo daleč: plačujem hipotekarni kredit pri bedni plači, pa stroške je treba tudi plačati, še dobro da imam kar imam od prej. Ampak očitno še ni tako zelo hudo, ker sem otrokoma uspela kupiti pod jelkico vsekemu komplet legic, očitno mi gre še dobro
. Pa dokler še znese za kinder jajček za oba, potem je še super, kaj...
Ma brez veze... ene itak terate svojo lajno non stop. Never ending story, kajne.