writing-img

Splošna anastezija

clock-img

30.03.2006, 14:31

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Pozdravljene,

mene pa zanima vaše mnenje. Ali sploh in kako splošna anastezija vpliva na zanositev ali na plod v prvem mesecu nosečnosti? Nekateri pravijo, da je ta "strup" v telesu še nekaj časa in lahko vpliva na plod - otroka. Kaj pa ve menite? Bi počakale s user posted image  ali ne? 

Lep pozdrav
Carmen

clock-img

30.03.2006, 14:54

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Če ni nujno jaz na tvojem mestu nebi šla v to. Sicer pa se posvetuj z G glede anestezije pa anestazistu moraš tudi povedati, da si noseča če seveda si??

clock-img

30.03.2006, 17:38

clock-img

naja78

pencil-img

2169

kakor jaz vem in se je o tem že pisalo,da je treba po laparo počakati vsaj 1 mesec,eno M.potem pa ni panike za user posted image .
iz varnostnih razlogov.
po histeroskopiji pa priporočajo 3 mesece,če so odstranili pregrado.

po HSG,pa lahko takoj.
je pa razlika,velika.

clock-img

31.03.2006, 08:11

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Jaz sem imela laparo (pod polno anastezijo) januraja v kliničnem. Pa mi je dr. Kobal rekel, da naj čim prej začnem delati na user posted image . Takoj ko mi bo user posted image  zapasal. user posted image
Ne vem pa kako je s tem, če si že noseča. Po mojem je lahko tudi rizično. Važno je v katerem tednu si in koliko časa boš pod kolikšno anastezijo. Jaz bi vprašala G.

clock-img

31.03.2006, 09:34

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Kakšno op boš pa imela? Verjetno sedaj nisi noseča, ne?

clock-img

31.03.2006, 13:15

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Imela bom operacijo noge-gležnja - ven mi bodo vzeli vijake.  Dobila sem papirje o anasteziji, osebna zdravnica pa mi je rekla da bom gotovo dobila inekcijo v hrbet, da me dobo omrtvičili, zravn pa bom še malo spala. Tako je bilo tudi na prvi operaciji, ko so mi vijake vstavili.

Tudi meni je zdravnik rekel, da lahko po laparoskopiji in HSGju takoj začnem user posted image . To tudi sem. Na operacijo grem pa drugi teden. Če sem noseča bom na dan operacije v prvem ali drugem tednu.  Eni mi pravijo da ni nič narobe, drugi pa da je lahko...

Rada bi bila user posted image . Sedaj se sekiram in čakam kaj bo potem pa bo spet prišla tista user posted image  in bo spet user posted image .

Drugače bom pa operacijo sprestavla...

clock-img

31.03.2006, 14:00

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Plan imas dober. user posted image  Zdaj pa probaj ne misliti na vse skupaj in pocakaj, da se nekaj izkaze. Smo forumke že zdavnaj ugotovile, da psiha mocno vpliva na delanje user posted image . user posted image
Drzim pesti, da se bo vse isteklo točno po planih! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem