writing-img

Spodnji body

clock-img

06.12.2006, 10:57

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Kakšen body boste spodaj pod zgornjo majčko oblačile svojim cca. 2-letnikom pozimi (ko bodo pač zimske temperature)? Lansko leto sem mu oblačila body z dolgimi rokavi in čez še majčko z dolgimi, se pravi je imel dvojne dolge rokave. Letos pa razmišljam, če je še potrebno ali je dovolj spodaj body s kratkimi oz brez rokavov in čez majčka z dolgimi, ker je že toliko star in neprenehoma v gibanju? Mogoče neumno vprašanje, ampak res me zanima kako jih vi oblačite?
Hvala.

LP

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

06.12.2006, 11:20

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Zaenkrat ima body brez rokavov, čez pa majico z dolgimi rokavi. Po moje mu bom potem, ko bo bolj mrzlo, dala še ene dolge rokave čez, če bo treba. Body z dolgimi pa pod pižamo. Pojma nimam, v skoraj dveh letih in pol se še nisem naučila, kako obleči otroka, ne da bi potem dvomila, če je vreduuser posted image .

clock-img

06.12.2006, 11:22

clock-img

asso

pencil-img

3700

Ojla,

mi damo spodnjo majčko (ne bodi - zaradi lulanja na školjki) z kratkimi rokavi in dolgo majčko. Včasih tisto bolj toplo, včasih tanjšo - odvisno od tempreratur. Ko bo zelo zelo mrzlo (če sploh bo) ji bom morda dala spodnjo majčko z dolgim rokavom, ampak samo za ven, ker v hiši je dovolj toplo...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

06.12.2006, 11:39

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz mu že v tem času oblačim body z dolgimi rokavi, na vrh pa mu dam majčko... user posted image

clock-img

06.12.2006, 11:42

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

naš bo imel (oz. ima) spodaj bodi brez rokavov, čez tanjšo majčko z dolgimi, če je zunaj bolj mrzlo (trenutno ob večerih), mu čez to dvoje oblečem še debelejšo mikico z dolgimi rokavi...tako bo tudi čez čas, ko bo res pritisnil mraz (če bo) user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

06.12.2006, 12:29

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz ga oblačim temperaturam primerno. Za v vrtec mu obvzeno dam body s kratkimi rokavi, povrhu še eno majčko, ker vem, da je v vrtcu vroče in norijo non-stop. Doma enako, razen če je ful mraz-pozimi, ko je zunaj npr. -25 stopinj, mu dam dolge rokave in čez še eno majčko z dolgimi rokavi.

Če gredo pozimi z vrtcem na sprehod, imam tam za rezervo še eno tanjšo jopico, da mu ni premrzlo.

clock-img

06.12.2006, 13:06

clock-img

ticika

pencil-img

108

Moja 2,5 letnica hodi sama lulat, zato ima spodaj majčko s kratkimi rokavi, čez pa puloverček oz. majco z dolgimi rokavi. Doma je toplo, v vrtcu niso nič pri miru, če greva pa ven ima pa zaenkrat, ko še ni tako hladno velurko in tanko jaknico, da jhe glih ne prepiha.
Sicer pa sem bolj na strani tega, da je mogoče malo manj oblečena, ker ni nič pri miru, kot pa preveč in potem takoj zašvica, pihne veter in prehlad trka na vrata.

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

clock-img

06.12.2006, 14:07

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Sara ima tud zdej ko je brez plenic samo spodnjo majico (obično brez rokav) čez pa majčko z dolgimi. Če je mraz al pa ze ven ji pa čez oblečem še zg. del trenerke, puloverček, jopico. Imam pa doma precej toplo. Pa itak skoz skače okol in ji je večkrat vroče, kot pa da bi ji blo hladno.

clock-img

06.12.2006, 14:10

clock-img

dory

pencil-img

8852

odkar je tamal brez plenic nimamo vec bodyjev...spodnja majcka + majica z dolgimi rokavi + kej za cez pozimi pa je:)

clock-img

06.12.2006, 21:53

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

mi damo spodnjo majčko (ne bodi - zaradi lulanja na školjki) z kratkimi rokavi in dolgo majčko. Včasih tisto bolj toplo, včasih tanjšo - odvisno od tempreratur. Ko bo zelo zelo mrzlo (če sploh bo) ji bom morda dala spodnjo majčko z dolgim rokavom, ampak samo za ven, ker v hiši je dovolj toplo...

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Enako. S tem da ji v varstvu ponavadi navlečejo še rezervno majčko čez + brezrokavnik, tako da je res ne more zebstiuser posted image

clock-img

07.12.2006, 21:21

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Jaz ga pa oblečem v bodi z dolgimi in čez majčko z dolgimi rokavi. Pa ne vem, če mu je prevroče? user posted image Nič mi ni več jasno, kako naj ga oblačim... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

08.12.2006, 08:43

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

bodi brez oz. s kratkimi rokavi, čez majčko z dolgimi rokavi... tako je oblečen doma in v vrtcu. Za ven dam pa čez še jopo/flis/pulover in jakno (odvisno do temperature.

SPANJE...... kaj je že to????????

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem