writing-img

Stalno prebivališče in bolniška

clock-img

30.06.2008, 07:01

clock-img

tassa

pencil-img

75

Izteka se mi 30 dnevna bolniška. Osebna zdravnica mi bo ta teden napisala "predlog" (al kako se že reče) za odobritev podaljšane bolniške s strani komisije. Zanima pa me naslednjeuser posted image :
Prijavljena sm na naslovu, kjer dejansko ne živim (oz. še doma). Zanima me ali moram zaradi komisije spremeniti naslov, ali lahko zdravnica napiše, stalno prebivališče je ... živi pa ..... .
Slišala sm, da s strani komisije zelo preverjajo, mene pa na pravem naslovu ne bodo našli.

Hvala

clock-img

30.06.2008, 07:07

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Po moje bi bilo dobro, da si urediš vsaj začasno bivališče tu, kjer dejansko si.

clock-img

30.06.2008, 08:08

clock-img

Noel

pencil-img

344

Tudi jaz sem imela enak primer. Sem pa na zavod za zdr. zavarovanje javila, da na naslovu stalnega bivališča ne živim in sem jim povedala naslov kjer živim. To so si zapisali in bilo je vse ok.

clock-img

30.06.2008, 08:33

clock-img

iskanje

pencil-img

143

Jaz sem v isti situaciji kot ti pa sem vrašala ginekologinjo pa mi je rekla da to nebi smel bit problem sam da naj pač starši povejo da pač počivam v Lj. ker sem drgač iz Postojne večinoma sem pa v Lj.. Mi je rekla da bi bil problem če bi šla na Mali Lošinj user posted image Zaenkrat nisem imela še kontrole upam da jo nit ne bom imela,do 16 julija pa še imam bolniško pol je pa itak že porodniška user posted image

clock-img

30.06.2008, 20:52

clock-img

tassa

pencil-img

75

Hvala za vaše odgovore. Sem kr pomirjena, ker res nisem vedela kaj naj naredim!

Lepo se imejteuser posted image

Tassa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem