cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Starševski dodatek in delo preko študenta

clock-img

21.09.2007, 23:07

clock-img

Nikki24

pencil-img

121

Živjo!

A katera ve, če lahko delaš preko študentskega servisa, če prejemaš starševski dodaatek? Kolikor sem bila jaz seznanjena lahko delaš, potem pa me je danes ena na CSD prestrašila, da ne smem, da bi bila v prekršku. Moji kolegici pa je ena druga na CSD pred pol leta rekla, da brez problema lahko dela. A je še katera na istem?

clock-img

22.09.2007, 15:04

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Nikki, nisem zihr sam mislm, da lohk. To je tko k da bi ti prepovedal da greš na faks na izpite. Če maš status po logiki lahko delaš. Sicer pa, kao te pa lohk dobijo? Če si brezposln vidjo po zavodu, kaj a tuki bojo pa na vsak servis klical al kaj?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

22.09.2007, 15:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.09.2007, 16:32

clock-img

Tejcha

pencil-img

840

Em.. punce, če imate status in vam ob otročku znese, delajte!

Tud sama poprimem za vse, kar se najde in kar mi uspe stlačit v urnik. Če bi pa kdo rad bil pameten, da se da s tistimi 175€ preživeti, pa... user posted image user posted image user posted image , se grem kregat tud k "tanajboljpametnim"...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

clock-img

22.09.2007, 18:24

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Tud sama poprimem za vse, kar se najde in kar mi uspe stlačit v urnik. Če bi pa kdo rad bil pameten, da se da s tistimi 175€ preživeti, pa... , se grem kregat tud k "tanajboljpametnim

Se popolnoma strinjam.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

22.09.2007, 18:24

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Nikki sem na Forumu od študentskih družin vprašala kako je s tem in zdaj čakam odgovor. Sej ubistvu tud mene zanima, bom šla tud lohk kej delat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

22.09.2007, 23:05

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Nikki sem na Forumu od študentskih družin vprašala kako je s tem in zdaj čakam odgovor. Sej ubistvu tud mene zanima, bom šla tud lohk kej delat.

Prosim sporoči, če ti bojo kej povedali glede tega.

clock-img

23.09.2007, 08:06

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Amm, potem sem jaz že celo leto v prekršku user posted image
Prosim, sporoči, ko kaj izveš.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

23.09.2007, 09:13

clock-img

Nikki24

pencil-img

121

Se bom jutri pozanimala.

clock-img

24.09.2007, 10:50

clock-img

Nikki24

pencil-img

121

Na csd si niso ravno enotni, ali lahko delaš ali ne. V glavnem, ena mi je rekla, da ni ovir, da v prostem času ne bi smela kakšne urce delat, saj moram preživet otroka, poleg tega pa to ni redno delo. Tako da jaz bom delala, ker tudi zakon nikjer ne omenja, da ne bi smela. Izključuje se samo, če si redno zaposlen ali na zavodu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem