ja tako je to -enih pa res nebi imela za sosede!!!!!
dobro ,da se tu samo piše- ,danismo v stiku -mislim ,da bi se ene kar sprevrgle v pr....!!!!malo sočutja do drugih vam nebi škodilo¨tukaj dobiš zelo pogosto krepke odg. ,tak da ene so zelo poučene,vsevede,pametne in oh in sploh!!!!IZ ENEGA VPRAŠANJA VSAKODNEVNEGA PRIDE DO zmerjanja in obiranja -ženske ženske!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: pritlikavi
ja tako je to -enih pa res nebi imela za sosede!!!!!
dobro ,da se tu samo piše- ,danismo v stiku -mislim ,da bi se ene kar sprevrgle v pr....!!!!malo sočutja do drugih vam nebi škodilo¨tukaj dobiš zelo pogosto krepke odg. ,tak da ene so zelo poučene,vsevede,pametne in oh in sploh!!!!IZ ENEGA VPRAŠANJA VSAKODNEVNEGA PRIDE DO zmerjanja in obiranja -ženske ženske!!!!
Pritlikavi

..... upam da si mislila kaj takega kot pravične, preudarne, profesionalne, prijazne, prizadevne.... in ne kaj drugega....v nasprotnem primeru se strinjam s tabo, ko praviš, da pride do zmerjanja in obiranja...samo tule je to striktno iz tvoje strani...Nate ali na tvoj komentar ni letela nobena moja beseda...bila bi vesela, če bi povedala svoje mnenje glede avtoričinega vprašanja...jaz sem ga...Rade volje bom prebrala tvoje mnenje o tem, saj v končni fazi se gre tu za to...a ne..?.Potem se lahko še kaj pogovarjava...drugače mislim da nima smisla...
A-N-J-A ...veš da imaš po svoje prav....moji komentarji so verjetno res ponavadi drugačni od tvojih ( priznam, da se jih sploh veliko ne spomnim...za nazaj pa se mi ne da gledat)jaz poskušam komentirati vprašanje oz. dilemo avtorja, ti pa ponavadi spuščaš komentarje na nas....kakšen je pa tvoj nasvet glede avtoričinega vprašanja? Ga žal nisem nikjer zasledila... aja..verjetno ga nisi imela čas prebrati ker si morala brskati za mojimi starimi komentarji

...pa saj ni hudega...
Ja ponavadi znam biti ostra , kritična, mogoče tudi za koga neprijazna,rada trkam na starševsko vest

... vendar odkrita...kot sem že povedala, diplomacija ni moja močna stran...kljub temu pa se potrudim da nisem žaljiva ...kar pa ne morem reči za nekatere med vami...Sicer si pa zdravilo za take, kot sem jaz že sama napisala...daj me na ignore, če ti grem zelo v nos...