cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Statistični urad RS - Živorojeni otroci 2007

clock-img

30.06.2008, 11:27

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Ena sveža novica iz Statističnega urada.
Link: http://www.stat.si/novica_prikazi.aspx?id=1718

Povzetek za tiste, ki ne utegnejo prebrati celih litanij:
V letu 2007 se je rodilo 19.823 otrok, to je največ v zadnjih petnajstih letih. user posted image
Celotna stopnja rodnosti za leto 2007 znaša 1,38.
V letu 2007 so bile matere v povprečju stare 29,9 leta. Ob rojstvu prvega otroka so imele v povprečju 28,2 leta.
Očetje so bili  v povprečju 2,8 leta starejši od matere.
Tretjina žensk (3.108), ki so v letu 2007 prvič postale matere, so bile že starejše od 30 let.
Največ deklic (302 ali 3,1 %), rojenih v letu 2007, je dobilo ime Lana.
Luka ostaja najbolj priljubljeno deško ime že deveto leto. 351 dečkov (3,5 %) je dobilo to osebno ime.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

clock-img

30.06.2008, 12:12

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

user posted image user posted image user posted image bravo zameuser posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

30.06.2008, 12:16

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Bravo me user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

30.06.2008, 13:32

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

IZVIRNO SPOROČILO: ninataja

Povzetek za tiste, ki ne utegnejo prebrati celih litanij:
V letu 2007 se je rodilo 19.823 otrok, to je največ v zadnjih petnajstih letih. user posted image

No, med temi je pa tudi naš poba. user posted image

clock-img

30.06.2008, 16:58

clock-img

Anonimen

Kar dolgo rabijo, da prestejejo vse otroke.

Izgleda, da je bil živahen letnik...user posted image

clock-img

30.06.2008, 17:38

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Jah tudi jaz sem si to rekla, samo poglej datum objave - 30.6.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

clock-img

30.06.2008, 17:44

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

majo verjetn pol leta garancije, pa so čakal če bo kšna reklamacijauser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

30.06.2008, 17:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

majo verjetn pol leta garancije, pa so čakal če bo kšna reklamacijauser posted image

user posted image user posted image

clock-img

30.06.2008, 18:11

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

se je treba začet zdajle mal hvalit ... ne predsedujemo več eu, torej je na vrsti domača politika - predvolilna kampanja se začenja, pa je treba malo propagirat, kako nam je slovencem fajn pod to vlado, da smo se začeli množično razmnoževatuser posted image

clock-img

30.06.2008, 18:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

se je treba začet zdajle mal hvalit ... ne predsedujemo več eu, torej je na vrsti domača politika - predvolilna kampanja se začenja, pa je treba malo propagirat, kako nam je slovencem fajn pod to vlado, da smo se začeli množično razmnoževatuser posted image

Danes so objavili tudi podatke o inflaciji. Zgolj nakljucje da inflacija in stevilo otrok rasteta po podobni stopnji...user posted image ?

clock-img

30.06.2008, 18:20

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Danes so objavili tudi podatke o inflaciji. Zgolj nakljucje da inflacija in stevilo otrok rasteta po podobni stopnji...user posted image ?

user posted image  ne ne, predvolilna kampanija - eni se hvalijo z visoko rodnostjo, drugi jih zabijajo z inflacijouser posted image

sicer pa je revščina vedno rojevala dosti otrok oz. vedno so se v kriznih časih rojevali otroci, mnogo otrok ... v času blaginje je pa na področju rojstev suša. tako pač je bilo in vedno bo, tako da se je za zamislituser posted image

clock-img

30.06.2008, 18:22

clock-img

Anonimen

sicer pa je revščina vedno rojevala dosti otrok oz. vedno so se v kriznih časih rojevali otroci, mnogo otrok ... v času blaginje je pa na področju rojstev suša. tako pač je bilo in vedno bo, tako da se je za zamislituser posted image

Se mi zdi, da kar sovpada s podatki o gospodarski rasti...bom sla čekirat stevilke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem