writing-img

Ste gledale EMO 2005?

clock-img

07.02.2005, 14:31

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Še naša Tia se je zgrozila nad petjem Omarja Naberja in se začela neusmiljeno dreti... (hi,hi :)-:)-) In takšen povprečen izdelek bomo poslali na Evrovizijo! Jej, slovenski narod ki izbira... nimam besed!

No, to je samo moje mnenje! Se opravičujem vsem, ki vam je bila pesem všeč (pa vam je bila čisto zares???)

LP, Pikapolonica :pika:

clock-img

07.02.2005, 14:33

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Pa saj to pol ni nobena nova stvar. Al smo resno pričakovali, da bomo pa letos poslali pesem, ki se bo kam uvrstila? Čeprav, bodimo pošteni : ne more bit slabše, kot je bio lani:(:(

clock-img

07.02.2005, 14:35

clock-img

monka

pencil-img

62

Pri nas smo bili vsi povrsti razočarani nad vsemi melodijami! Človek se res vpraša kaj razmišljajo??

LP

clock-img

07.02.2005, 14:49

clock-img

Anonimen

za omara se je tak vedlo da bo zmagal,ce pa ga je televizija slovenija ustvarla, ceprav nevem kako je to mogoce..pesmi so bile zelo neprimerne za emo.se mi zdi, da je rebeka se mela najbolj primerno, ceprav tudi njena ni spadala tja:zmeden:

clock-img

07.02.2005, 14:51

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz pa mislim, da imamo lušnega pevca s krasnim glasom. Na zmago tako ali tako ne moremo računati, mislim pa, da tako slab pa zopet ne bo kot sta bila lanska.

clock-img

07.02.2005, 15:38

clock-img

puri

pencil-img

2171

Več, ko pričakujemo, slabši so na koncu,.....mogoče bomo pa zdej presenečeni, ker vsi pravijo, da je preveč merna pesem, mogoče bomo pa s tem še več dosegli,....... nikoli se ne ve:zmeden2:

Meni osebno, je Omar zelo všeč, ima zelo dober glas, nekaj posebnega,......prvo pesem je mel full dobro, to pa :zmeden2:

clock-img

07.02.2005, 15:46

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Meni je pesem sicer zelo lepa in lepo zapeta, ampak mislim da ni za na eurovizijo. Vsekakor je pa 100% bolje kot lani.

clock-img

07.02.2005, 16:12

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

No, sej sem morda res narobe napisala. Nisem mislila da je Omar slabo odpel, nasprotno, fant ima posluh, dober glas in tudi lepo odpoje tisto kar ima za odpeti. Ampak pesem je pa pod povprečjem!

clock-img

07.02.2005, 17:04

clock-img

buči

pencil-img

4367

Meni je Omar sicer zelo všeč, predvsem zardi njegove pojave same - totalno flegma, boli ga k... za vse. Pesem je lepa, mogoče malo premalo energična zanj. Si nisem mislila, da bo zmagal, mi je pa všeč, da gre on in ne katera izmed napihnjenih, zmasiranih, nalasulenih in umetnih kokoši! Sašaka je bla za bruhat, Rebeka sicer z ok pesmijo Imamo pač vsak svoj okus. Omar naj pa na E. vsaj uživa!:kuza:

clock-img

07.02.2005, 17:09

clock-img

Anonimen

Omar zelo všeč:love:, pesem žal ne...ni za njega.

Drugač pa poglej debato na naš vsakdanu:)

clock-img

07.02.2005, 17:13

clock-img

taj2004

pencil-img

444

Katera pesem pa je bila vam usec???

Meni Rebeka, tak zivahen komad, malo bolj moderen:)-

clock-img

07.02.2005, 17:41

clock-img

malika

pencil-img

3199

kaj pa Saša Lendero pa nobeni ni bila všeč? meni je bila med vsemi najbolj. Rebekina je sicer lepo šla v uho, ampak mislim, da več kot dva takta ni premogla

clock-img

07.02.2005, 17:44

clock-img

Anonimen

Nam rebeka. Saška pa ŽAL ne:)-

clock-img

07.02.2005, 17:51

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Meni je bila Saška najboljša!

clock-img

07.02.2005, 17:56

clock-img

Trebnje

pencil-img

244

Meni je zmagovalna pesem ful všeč,Omar mi je tudi všeč,še najbolj mi je pa všeč,da je zmagal čisto frišen pevec.Mislim,da se bo dobro uvrstil.Vsekakor bom držala pesti za njega.:bravo:

clock-img

07.02.2005, 18:07

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Dejstvo je, da kdorkoli bi zmagal, nima šans na evrosongu, ker je preveč kuhinje zraven. Najbolje bi bilo, da nehamo zapravljat denar in se odpovemo evrosongu tako, kot so se ga pred časom Italijani( ne vem, zakaj so se po toliko letih spet začeli udeleževati).

Kritika pa leti na voditeljici, ki sta bili res poden.

clock-img

07.02.2005, 18:10

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Jaz sem tudi gledala, na žalost!!!!!:((:((:(( Sem navijala za Rebeko. Čeprav Omar ni slab, njegova pesem ni za Evrovizijo!:zmeden:

clock-img

07.02.2005, 18:12

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Men tud Omar ni všeč, navijala sem za Rebeko,... Od voditeljic pa je bila Gerdejeva za :((

clock-img

07.02.2005, 18:14

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Pa še nekaj: si predstavljate, da bi naši zmagali na evrosongu?!?
Ja saj bi uboga Slovenija obubožala, saj ne bi bili zmožni naredit ene fajn prireditve evrosonga( že tako smo v p......, ker sproti požirajo davkoplačevalski denar).

clock-img

07.02.2005, 18:34

clock-img

Tina J.

pencil-img

9

Men je bla se najbolj vsec pesem od Rebeke, vsaj malo zivahnosti, potem pa od Sase Lendero, pesem od Omarja pa sicer ni bila tako slaba, vendar cisto neprimerna za evrosong. Tako morecih pesmi sploh ne bi smeli izbrati za EMO, pesem mora biti vesela in melodicna,
da gre v usesa, ne pa neka tuga.
Se mi je pa ves cas zdelo, da bo zmagal Omar, ker je trenutno popularen in najstnice komaj cakajo, da glasujejo zanj, pa ni vazno, kaksno pesem zapoje. Zato menim, da mora vedno imeti strokovna zirija zadnjo besedo.

clock-img

07.02.2005, 18:43

clock-img

Trebnje

pencil-img

244

Jaz sem pa vesela,da ni letos bilo nobene "strokovne žirije",saj smo v prejšnjih letih videli,kako "dobro"so se uvrstile strokovno izbrane pesmi.Kdove,mogoče bo pa letos Slovenija dobro uvrščena.Držimo pesti in se pustimo presenetiti.

clock-img

07.02.2005, 18:55

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Meni je Omarjeva pesem prav lepa in jo je tudi lepo zapel, vendar mogoče res ni "evrovizijska". Sicer pa, kaj pa vemo, kaj bo "evrovizijcem" letos všeč.:zmeden: Mogoče bomo pa vžgali. Drugače sem navijala za Rebeko, saj je imela tako pozitivno, luštno pesem.
Baje pa tudi Omar sam nad zmago ni najbolj navdušen, saj se boji, da ga bodo ljudje popljuvali, če se ne bi ravno dobro odrezal v Ukrajini. In da bo to prehiter konec njegove kariere. Pa fant ni sam nič kriv, saj so ljudje zanj glasovali.
Pa vseeno držimo pesti zanj, saj je fajn fant:)-.

clock-img

07.02.2005, 20:49

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Zgleda, da sem jaz edina, ki ji je bila najbolj všeč Jadranka Juras...

clock-img

07.02.2005, 21:51

clock-img

jasna j.

pencil-img

89

Žal nisem gledala, ker me je kuhala vročina. V sredo je ponovitev. Potem bom tudi jaz lahko šimfala.

clock-img

08.02.2005, 12:25

clock-img

Anonimen

No...strokovna žirija. Če bi odločala strokovna žirija, bi šla Regina, ki pa je (sorry) imela res brezvezno pesem.

Zmagali pa itak ne bomo nikoli...sploh pa dosti pove, da je bil v komisiji Zoran Predin(ni smajlija, ki zavija z očmi).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem