writing-img

Steklenička, ki ne pušča?

clock-img

09.12.2007, 13:53

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Ali mi lahko svetujeti pri nakupu stekleničke, ki ne pušča? Poskusili smo z Aventovo, Nukovo, Nuby, in vse puščajo. Govorim o stekleičkaš za čaj. Je še kakšna druga, ki naj nebi puščala, in mogoče celo res ne pušča?

clock-img

09.12.2007, 14:21

clock-img

Anonimen

user posted image meni ni puščala ne nukova ne aventova. ne nubijeve s slamico

clock-img

09.12.2007, 14:28

clock-img

natalia

pencil-img

1423

meni zdaj zadnje čase ful pušča Aventova, če pa dam ročaj vstran, da boljše dihta pa je o.k.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

09.12.2007, 15:57

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Nubijeva ki ima trd duc in nekakšen bel pretočnik not,ki ga lahko nastaviš,da teče hitro ali počasi,v BC stane okol 1000 starih sit,smo zelo zadovoljni.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

09.12.2007, 17:25

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Men ne puščajo iz cuclja, ampak pri navoju. Res sem preizkušala vse, in edina stvar ki nekako še gre je navadna Aventova steklenička (ta prozorna), ampak samo, če ne dam gor ročajev. Če pa ročajev ni, potem pa sam ne zna pit.

clock-img

09.12.2007, 20:31

clock-img

Anonimen

Meni so pri obeh otrocih aventove puščale, mater jim žarko user posted image  Tako da flaško vedno preklompam, in če vidim da pušča, odvijem in še enkrat zavijem. Potem ponavadi dihta.

clock-img

09.12.2007, 21:29

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri nas sta Nubyjev in Aventov lonček čisto ok...samo jih je treba ok zapret.

clock-img

10.12.2007, 08:18

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Mi imamo 3 aventove flašk, lonček za nastavek in je vse ok. Flaške so še prve, mali pa star 18 mesecev. Nikoli ne puščajo. Perem jih v pomivalcu, grejem v mikrovalovki in so super. Razen če ne zaviješ dobro se ti lahko zgodi da pušča. Ampak to je pa logično.
Imamo še lonček od Nubyja s slamico in je tudi ok, res pa je da se dosti prej uniči. Imamo že tretjega. So pa poceni.

clock-img

10.12.2007, 08:21

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi imamo še vedno Aventovo flaško - za pocrkljat občasno s kakšnim čokolinom zjutraj v postelji user posted image . Pa moram reči, da imam Aventove že od vsega začetka in sem bila vedno z njimi zadovoljna - nobena ni nikoli puščala, razen, če ne zapreš dobro. Res pa je, da je tisti navoj zelo občutljiv in moraš res pazljivo naštimati in zapreti.

clock-img

10.12.2007, 10:54

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nam aventova pušča user posted image

clock-img

10.12.2007, 13:30

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Aventova pušča če jo prekuhaš, oz če prekuhaš uno belo plastiko okoli cucla. Če je ne prekuhaš nič ne pušča.

clock-img

16.12.2007, 18:41

clock-img

Šoni

pencil-img

199

Tudi sama z Aventovimi stekleničkami nisem bila zadovoljna, sem jih nosila v vrečki naokrog user posted image .. Poskusi z Chicco stekleničko, nam ni puščala. LP, Šoni

user posted image

clock-img

16.12.2007, 19:23

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Meni so pri obeh otrocih aventove puščale, mater jim žarko user posted image  Tako da flaško vedno preklompam, in če vidim da pušča, odvijem in še enkrat zavijem. Potem ponavadi dihta.

Pri meni isto... Ampak sem bojda sama zajuser posted image , ker sem prekuhala tudi une obroče, ki pridejo okrog cuclja. Tega bojda ne bi smela.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

17.12.2007, 13:07

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Nam so pri starejši vse aventove puščale user posted image . Ta mali aventove ni sprejel in imamo sedaj od Mam in je zaenkrat ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem