writing-img

Sterilizacija dudke

clock-img

19.02.2005, 15:02

clock-img

jagoda12

pencil-img

44

V torbo za v porodnisnico zlagam se zadnje stvari. Priporocili so mi, naj za vsak primer s seboj vzamem dudo. Jaz je sicer ne bi rada uporabila, ampak, ok.
Zdaj pa ne vem, kako jo sterilizirati. Prijateljica mi je rekla, naj jo prekuham v vodi kar sem sicer storila, ampak zdaj je notri precej vode, kar pa po mojem ni ok. Najbrz bo treba po novo in postopek ponoviti. Kako pa? Imate kaksno idejo?

clock-img

19.02.2005, 15:22

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Kdo ti je pa priporočil dudo za v porodnišnico? Meni so jo odsvetovali v prvih nekaj dneh, ker ni isti način sesanja kot pri dojenju, pa se lahko malček zmede in imaš potem težave pri dojenju.

Sterilizira se pa tako, kot si naredila. Meni nič vode ne ostane notri :zmeden:

clock-img

19.02.2005, 15:26

clock-img

jagoda12

pencil-img

44

Svetovala mi je znanka. Jaz sem naceloma zelo proti dudi- iz razloga, ki ga navajas ti, pa se odvajanje kasneje odpade.
Ne vem, od kje potem tista vode pri meni:zmeden:
Mogoce je pa najbolje, ce jo pustim kar doma....

clock-img

19.02.2005, 15:27

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

meni so v porodnišnici sami dali dudo ker je hotel naš:duda:stalno bit priklopljen na sisiki tako da jo kar vzemi seboj saj ne vzame veliko prostora.

Tudi jas sem jo samo prekuhala TO JE TO;)
LP:sloncek:

clock-img

19.02.2005, 17:32

clock-img

lijalija

pencil-img

102

vodo se stisne iz dude. navadno imajo dude sistem kroženja zraka (al neka taka fora), potem pa pri prekuhavanju ostane noter . meni je tudi pa sem jo stisnila ven s prsti pa je blo.:)-:)-:)-

clock-img

19.02.2005, 20:07

clock-img

taca

pencil-img

191

tud jaz sem šla v porodnišnico brez dude, sej mi še na misel ni prišlo, da bi jo vzela. Pol je pa mali kar vlekel in bi kar vlekel. Pol mi je pa babca rekla, da naj mi prinesejo dudo, ker ima tako močan sesalni refleks.
Še danes (5,5 meseca) jo ma ful rad. Saj jaz sem bila tudi proti dudi, ampak je še zmer boljše, da ima dudo, kot da ga moraš imeti stalno priklopljenega, ko ga ne moreš potolažit.
Cao
Taca

clock-img

20.02.2005, 10:43

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Ti dudo kar za vsak slučaj vzemi s seboj. Če je tvoj :duda: ne bo rabil, toliko bolje. Drugače pa ni tako velik kos prtljage, ki bi ti vzel veliko prostora:)-

clock-img

20.02.2005, 13:44

clock-img

kimi

pencil-img

3836

No mojemu nedonošenčku so tudi takoj dudo dali po 1 tednu. No ni važno da dude se prekuhajo kako dobiš vodo vn jaz jo s čistim servetom stisnem tisti del ki gre v usta in potem gre vn voda

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem