writing-img

Strah

clock-img

04.12.2008, 13:46

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Vas je kaj strah ponoči, če ste sami doma? Kaj če kje kaj zaropota, ali pes začne lajat sred noči?

Že dvem znacem so prišli lopovi sred noči v stanovanje, medtem ko so oni spali. Enemu so prišli celo v spalnico in jih je kap, ko so ga zagledali.

Mene je ful strah, ko sem sama doma, tudi zato ker me pes čuva in za vsak drekec pekec laja ko zmešan. Če je mož doma, pol je tiho ko miš. In zaradi strahu moramo vedno imeti alarm, ključavnice na oknih, vrata grem vsaj 2x pogledat ali so dobro zaklenjena, vsa okna prečekiram vsaj 2x.... Grozna sem vemuser posted image . Zanimivo pa, da ko smo živeli v tujini, med samini neznanci, pa sem pri odprtih oknih in odklenjenih vratih spala brez problema. Sam tam sem vedela, da ni takega kriminala.

clock-img

04.12.2008, 13:49

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mene niti ni. Zivimo v strnjenem naselju, polnem upokojencev, ki tudi ponoci strazijo naso ulico user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

04.12.2008, 13:51

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Mene niti ni. Zivimo v strnjenem naselju, polnem upokojencev, ki tudi ponoci strazijo naso ulico user posted image

Tole je pa res najboljši alarm, kar jih lahko imasteuser posted image

clock-img

04.12.2008, 13:53

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Ne, ker moj pes ne laja za vsak drek user posted image  Edino enkrat mi je pa blo ful zoprno, ko je zacela sredi noci lajat. Smo pa v stolpnici pa ponavadi tudi ponoci ni v njej ali okoli miru. Zaklenjeni smo pa vedno.

clock-img

04.12.2008, 13:56

clock-img

Anonimen

mene ni nič strah pa nam tudi hodijo v hišo narkomani in kradejo kolesa user posted image

pred kratkim je en sredi belega dne prišel v stanovanje, no jaz sem bila še noseča takrat, se pravi ni tako pred kratkim je par mesecev od tega in sem se ga ful ustrašila, mož pa na vrtu ampak je šel kar mimo njega in v hišo....sem mislila, da me bo kap, not pa tamalo eno leto staro in noseča, če bi bila sama ne vem kaj bi

vprašal me je pa kje je ena ulica, mislim kr neki, kot da na cesti ne bi mogel koga vprašati, pol je pa šel ko sem rekla da ne vem ampak on je kar vrata odprl in v hišo stopil, če bi jaz bila v sobi nam bi vse pokradel....

no je šel mož za njim in ga nahrulil da ga potem ni več bilo, je pa spet okrog drugih hiš hodil, sem ga videla,

tako da če dobro premislim, ja lahko te je strah tudi podnevi, lopovi se ničesar ne bojijouser posted image

clock-img

04.12.2008, 14:02

clock-img

Anonimen

Živim med upokojenci tud jest.user posted image V samem centru, pa ni panike.user posted image

clock-img

04.12.2008, 14:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.12.2008, 14:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mene je strah samo, če pred spanjem gledam Hounting na Discoveriju. Ampak mi je tok fajn, da ne morem, da ne bi gledala... Pa vsakič sproti si rečem, da ne bom več...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

04.12.2008, 15:25

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Mene je strah samo, če pred spanjem gledam Hounting na Discoveriju. Ampak mi je tok fajn, da ne morem, da ne bi gledala... Pa vsakič sproti si rečem, da ne bom več...

sva že dveuser posted image

clock-img

04.12.2008, 15:29

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Starejša sem večkrat me je strah, hehe.

clock-img

04.12.2008, 15:46

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Ko sem živela v bloku me nikoli ni bilo strah, odkar pa živim v hiši me je pa tako kot tebe strah Hope.
Kadar je dragi doma ni panike, če sem pa sama s tamalo mi pa ni prijetno, res ne.
Ma, ni mi prijetno, ker je hiša velika, sicer spodaj živi moj tast ampak vseeno( imamo ločen vhod)...pa skoz nekaj šumi in škripauser posted image ..
Pa še naš maček je tak bojazlivc in dostkrat trza in se zabuljeno zagleda v vrata kot da nekdo stoji za vratiuser posted image user posted image ( zdele mi je smešn ja)..

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

04.12.2008, 15:52

clock-img

Anonimen

A veš kje sem jaz zdaj doma? user posted image  600 m stran prvi sosed,za hišo sami gozd, nikjer luči...
Sama sem pa 14 dni na mesec.Ni me bilo strah do zadnjič, ko so v isti vasi sredi belega dne vlomili v hišo. Odpeljali avto iz garaže, bančne kartice in zlatnino. Saj je bilo na TV in časopisih. No,po tem dogodku me je bilo nekaj dni strah,zdaj ne več.Imam pa hladno orožje za vrati.user posted image

clock-img

04.12.2008, 15:54

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

A veš kje sem jaz zdaj doma? user posted image  600 m stran prvi sosed,za hišo sami gozd, nikjer luči...

V pravljični deželi, pri božičku?user posted image

clock-img

04.12.2008, 15:57

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image Pravljično pa je, ja.

clock-img

04.12.2008, 17:08

clock-img

muška

pencil-img

3223

Mene je strah edino medvedov user posted image  . Živim na takšni lokacijo kot Kind lady,le da imam gozd okrog in okrog,  žive duše ni okoli na razdalji 300 kvadratov, razen teddyev, čeprav štajerci vztrajno zanikajo da jih ni! Nimam pojma zakaj, ker je slabih 100m od nas sosed imel zeeeloooo bližnje srečanje z medijem user posted image user posted image user posted image

Tako da na Pohorju medvedi so in ne samo eden! 8 jih je registriranih, tako da si lahko samo mislimo koliko jih je še !

< Sporočilo je popravil muška -- 4.12.2008 17:19:03 >

clock-img

04.12.2008, 17:12

clock-img

rija

pencil-img

15589

še ena na lokaciji kot KL in muškauser posted image

in strah me je bilo edino drugi dan po prihodu iz porodnišnice, ko sva bila s tamalim sama celo noč, ker je moj moral v službo....ampak takrat iz drugih razlogov user posted image  sem se bala, da se ne zbudim, ko bo mali jokal....user posted image

...vox populi...

clock-img

04.12.2008, 17:38

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

user posted image Mene je najbolj strah ,ker 400 metrov od naše hiše zivi, en čudakuser posted image .Lansko leto je prišel iz zaporauser posted image . Sicer pa imam zraven hiše ,normalne sosede.

clock-img

04.12.2008, 18:26

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

user posted image  Ni me strah.. imam 6 psov pri hiši, od tega je en samec, ki ni prav prijazen do tujcev.  user posted image  Če me kdo pri tej pasji familiji ukrade.. mu bom še čestitala. user posted image

clock-img

04.12.2008, 18:39

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Jaaaa....strah me je. Pa ne vlomilcev in drugih človeških faktorjevuser posted image . Strah me je teme...pa stvari na katere tekom dne niti pomislim ne...noč ima svojo moč, majke mi da resuser posted image .
Vedno imam vsaj eno malo lučko nekje prižgano. Moji otroci so vsi po meni, kar se tega tiče. Moj ljubi pa....zanj nobena tema ni dovlj trdauser posted image

clock-img

04.12.2008, 18:43

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Vas je kaj strah ponoči, če ste sami doma? Kaj če kje kaj zaropota, ali pes začne lajat sred noči?

Jaz sem že 7 let nočna in me je bolj strah podnevi. user posted image  Drugače pa - mislim, da bi moralo biti bolj strah tistega, ki bi prišel k meni. user posted image

clock-img

04.12.2008, 19:17

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

pol bi me že pobralo, glede na to da sama živim. sem v 4. štuku, imam mičkino stanovanje in norega psa. ja, se počutim kr varno user posted image

clock-img

04.12.2008, 19:56

clock-img

barika

pencil-img

6448

ja me je strah, ko psa..resno, ker sem v prvem letniku SŠ skor umrla od stahu, ko nam je tip vlomil v stanovanje, ko sem še bila (k sreči) doma. ampak to pride za teboj, še prej pa v šoli cvek pokasiraš, ko začneš študirat, kaj vse bi se lahko zgodilo itd ...

clock-img

04.12.2008, 22:30

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hello
user posted image user posted image hmmm mene nikoli ni strah he he , ker imam doma tri moške , psa , alarmni sistem pa ograjeno hišo , pa še naj pride kdor si upa do mene user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 22:40

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

da nismo mi sosedje user posted image   user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni