writing-img

Strah me je

clock-img

21.08.2007, 20:54

clock-img

Anonimen

Nikoli doslej še nisem čuvala tujega otroka niti od sorodnikov razen svojega.
Jutri mi pa kolegica pripelje 6-letno hčerko,ki si želi,da bi bila cel dan pri nas.Seveda sva z mojim malim sama cel dan tako,da bo boljše zanj,ker ima rad otroke.
Je pa problem v tem,da se malo bojim.Česa?Kaj pa,če se ji kaj zgodi?Kaj,če pade po stopnicah in si kaj naredi..nevem no prav bojim se,če bo kaj narobe in potem bom jaz kriva.Saj vem,da se ji doma tudi lahko zgodi marsikaj pa vendar je tisto doma to pa ne.
Nisem pa mogla reči kolegici,da se bojim,ker bi potem mogoče mislila,da je nočem meti tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 21:00

clock-img

purple

pencil-img

1897

Ni enako imeti svoje ali čuvati druge, to vem. Samo če boš razmišljala samo to kaj se lahko zgodi, ne bo prijetno ne zate, ne za punčko. Igraj se z njo, zaposli jo, pa boš videla da ne bo hudo. Nesreče pa se dogajajo, tega ne moreš nikoli predvidet, to ve najverjetneje tudi prijateljica.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

21.08.2007, 21:15

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Nesreča se lahko zgodi pri tebi, doma, v vrtcu,...Sprosti se in raje kvalitetno preživi dan v družbi svojega sončka in male gostje. Kolegica ti že zaupa, čim ti bo zaupala otroka v varstvo in po moje tako kot vsak razumen človek ve, da se nesreče dogajajo...

clock-img

21.08.2007, 21:17

clock-img

CeluLitka

pencil-img

114

Nanjo paziš enako, kot na svojega otroka.

clock-img

21.08.2007, 21:29

clock-img

nimfica

pencil-img

48

IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka

Nanjo paziš enako, kot na svojega otroka.

se strinjam

nič ne skrbi raje uživajteuser posted image

clock-img

21.08.2007, 21:37

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Če ti prijateljica zaupa, si zaupaj tudi sama, da boš čuvala tamalo. Sej ti verjetno ne bi pripeljala otroka, če bi bila ti neodgovorna.

clock-img

21.08.2007, 21:40

clock-img

Anonimen

Jaz sem že pri svojem tako nevem kako naj povem...v strahu vedno,da se mu kaj ne zgodi.Kaj šele pri tujem.user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 22:06

clock-img

Anonimen

Na tuje otroke čuvaj kot na svoje, pusti to negativnost. Zaupaj vase user posted image

clock-img

22.08.2007, 06:44

clock-img

srki

pencil-img

9222

Se strinjam s predhodnicami. Ne misli na to, kaj se lahko zgodi, če.....

Tudi pri čuvanju svojega otroka se poskušaj odvrniti od teh misli. Če pa veš, da se tega bojiš oz. da ne bi "zmogla", pa prijateljici odkrito povej, da te je strah, da se ne bi kaj zgodilo.

clock-img

22.08.2007, 20:10

clock-img

Anonimen

No pa je minilo brez zapletov.V soboto še enkrat.user posted image

clock-img

22.08.2007, 21:32

clock-img

purple

pencil-img

1897

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

22.08.2007, 22:07

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Nerabis imet takih strakov. Itak se bos z otrokoma ukvarjala in jih imela stalno na oceh. Sigurno puncka ni nagajiva in se da z njo lepo zmenit in igrat. Nc bat.

clock-img

22.08.2007, 22:09

clock-img

Anonimen

No, samo da je uspelo. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem