writing-img

TATAMIA - ležalnik, gugalnik in stolček za hranjenje

clock-img

08.06.2010, 21:15

clock-img

Božička09

pencil-img

374

Ojla,

zanima me, če ima katera od vas izkušnje s tole zadevico: http://www.mami.si/si/tatamia-paloma-i7574.shtml

?

Vsako mnenje, opazka, izkušnja bo zelo dobrodošla user posted image Tiste, ki ga imate/poznate - se da nanj namontirati kako igračko, tako kot so na drugih gugalnikih, da se malček igra? Stolček se verejtno da fiksirati, mislim, ima blokado koleščkov, ne?

Hvala in lp.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

clock-img

08.06.2010, 22:11

clock-img

neli365

pencil-img

257

Mi jo imamo, super je user posted image . Smo še tisti komplet z igrali in prevleko dokupili. Zelo dosti je bil notri že kot  čisto mali dojenček. Ne bi menjala za nič na svetu. Je sicer  precej dražji od ostalih stolčkov ampak se splača. Ne rabiš imeti počivalnika.
Pa nekako bolj visoko potem sedi, ostali sedeži se mi zdi da so tak globoki, kar pa ni fajn, ker komaj sežejo z rokami na pladenj. 

clock-img

08.06.2010, 22:13

clock-img

neli365

pencil-img

257

Blokado koles ima, v bistvu ko ga prestaviš samo dva gumba stisneš in pelješ. Najboljše da greš na www.pegperego. si in si ogledaš predstavitveni video.

clock-img

09.06.2010, 18:13

clock-img

Božička09

pencil-img

374

Neli,

hvala ti user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem