writing-img

TIMIJANOV SIRUP

clock-img

13.10.2004, 15:58

clock-img

leah

pencil-img

660

Zanima me ali se ga med nosečnostjo lako pije.
Sem namreč rahlo prehlajena, pravzaprav zelo kašljam, da me kar pljuča bolijo.Lani sem ga med podobnim prehladom že jemala,samo nisem bila v tem stanju.Je v taki zeleni katlici in se ga dobi brez recepta.

clock-img

13.10.2004, 18:56

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Glede na to da je tudi za otroke, ga lahko pijes. Jest sem ga, ko sem bila noseca, ker sem tudi grozno kasljala.

clock-img

13.10.2004, 21:49

clock-img

Anja

pencil-img

447

predlagam (je večji efekt) da si sama skuhaš iz timijana (drogina začimba) čajček. Na 2 dl daš švohno čajno žličko tega. Voda zavreje jo odstaviš daš timijančka not in počakaš 3 minute. Ne si sladkat ker je kar sladko.
Mi dajemo to tudi naši 4 letnici...od menda 9 mesecev starosti.

Pozdravi se :)
p.s. domača lekarna :) je dosti bolj efektivna od tistega cukra, ki ga plačaš v lekarni ;)

clock-img

14.10.2004, 09:23

clock-img

Donja

pencil-img

565

Lakho si pripraviš čebulni sirup in sicer dve čebuli v velikosti jajce kuhaš z olupmi vred v 1 litru vode in 100 g rjavega (kandis)sladkorja 10 - 15 minut. Piješ po požirkih hladno ali mlačno. Okus ni ravno prijeten, pomaga pa ziher.

clock-img

14.10.2004, 13:51

clock-img

leah

pencil-img

660

Pozdravljene.
Sem malo po internetu pobrskala glede tega surupa, pa piše, da se ga kao v nosečnosti ne sme pit,oz naj ne bi bilo varno za plod,tako, da potem raje nisem letela v lekarno, bom pa poskusila ja raje z domačimi zvarki, ki so sigurno bolj zdravi..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem