writing-img

Tablete za manj mleka?

clock-img

25.03.2005, 12:42

clock-img

Anonimen

Baje nekaj obstaja, pa me zanima ali samo zmanjša količino ali mleko čisto usahne?
A je kaj nevarno?
A lahko samo ginekolog predpiše?

clock-img

25.03.2005, 12:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.03.2005, 12:45

clock-img

dix

pencil-img

897

Baje da obstaja, samo jih meni G ni hotel napisat, čes da bo samo od sebe miniilo. In tudi je.

clock-img

25.03.2005, 13:00

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Meni jih tudi ni hotela predpisat, je rekla nič črpat. Pa sem parkat vseeno mogla,ampak samo toliko da ni več :hudicek: bolelo, po kakšnem mesecu (pri meni se je vleklo in vleklo) pa mleka kar naenkrat zmanjkalo.

clock-img

25.03.2005, 13:04

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Alja, kaj se je mala nehala dojit, al kaj? Al ti upaš, da bo nehala zizat, če ne bo več mleka? Ni nujno, veš...

clock-img

25.03.2005, 13:15

clock-img

Anonimen

Ja boki na to upam. Sicer ne mislim nekaj silit, če še ne bo nehala pač še ne bo. Ampak včeraj sem pomislila na to, ko je vsega mlekca popila ko sem iz službe prišla, pa je čez ene 15 minut spet hotla, pa sem ji dala.
Pa vleče, pa me čudno pogleda in reče "mami noče"
Pa nisem takoj vedla kaj hoče, pa spet proba, pa mi spet reče "noče!"

Pa mi je kapnilo, pa sem ji rekla da mlekca ni, ker je vsega popila, pol je pa še enkrat na kratko probala in šla nekaj drugega počet, k ni blo učinka.

Ja, šment, kaj pa če bi še kar hotla vlečt? to bi se mi pa pol že mal tko, čudno zdelo.:zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem