writing-img

Tak mi je hudo...

clock-img

12.10.2004, 13:34

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Pozdravljene punce!

Čeprav ne spadam več ravno na ta forum, še vedno najprej pokukam sem..moč navade;)

Najprej vsem najlepša hvala za čestitke! Vse, ki še niste rodile, pa par besedic za vzpodbudo: porod je nekaj najlepšega kar se lahko zgodi ženski v življenju; da gre lahko in hitro skozi pa najbolj pomaga sproščenost in poslušnost babic. Če pa že kaj zaboli, pa ti pol štručka v naročju vse povrne! Samo ne se ga bat!

Ja, in zakaj mi je hudo??

Hudo mi je, ker ne morem biti več toliko med vami..pupika mi vzame kar precej energije in odkrito povedano se še nisem čisto navadila na ta tempo. Ko pa se bom, pa bom tak spet vsak čas tu gor visela. Kasneje ko bo tamala večja, pa boma itak obe gor.:)-

Torej, lepo se imejte in ob vsaki najmanjši priložnosti se spet srečamo..tu gor seveda..na svetovni RR!!!

LP, Tea in Mia:sloncek:

clock-img

12.10.2004, 14:51

clock-img

niki5

pencil-img

1902

tejči, hvala za vzpodbudne besede! Ti pa lepo uživaj s svojo pikico :duda: čas za RR bo pa tudi že prišel ;)

pozdravček od :nosecka:

clock-img

12.10.2004, 15:34

clock-img

ninca

pencil-img

995

še enkrat čestitke :bravo::sloncek: zate in tvojo :roza::duda::roza:...lepo se cartajta, bodita v 9nebesa in sploh se imejta fiiiiinooooo :)

glede RR pa ne skrbi...vedno te veselo pričakujemo...;)

lp, :muca:

clock-img

12.10.2004, 16:34

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Iskrene čestitke. Sploh nisem zaseldila, da si že rodila. Lepo. Čimveč cartanja.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

12.10.2004, 17:22

clock-img

Kajika

pencil-img

16

Hojla Tea!
Jaz sem tudi sem gor prišla malo pogledat, kaj se dogaja.
Pa sem tebe zasledila.
Lepo!
Zdaj se pa mi boš lahko pridružila na drugem forumu: dojenček in otrok!

Uživaj in pocartaj Mio!

Se slišimo!

Petra in Kaja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem