writing-img

Tanikaa - obljuba dela dolg

clock-img

28.08.2008, 07:01

clock-img

karinka

pencil-img

257

Včeraj sem ti obljubila, da ti sporočim znesek dodatka.

Tašča je prejela 150 EUR. To pomeni, da upoštevajo samo pokojnino iz Slovenije, tuje pa ne.

No, če vprašate mene, to čisto prav ni. Sploh za tiste, ki imajo domačo in tujo pokojnino.

Moja teta in njen mož sta delala nekaj let tu, potem pa do upokojitve v tujini. Seveda imata slovensko pokojnino nizko, tujo pa visoko. In zdajle sta dobila vsak po 150 Eur.

Ne me razumet napačno. Nikomur nisem nevoščljiva, samo če mene vprašate bi morali pogledati celoten znesek (domača + tuja pokojnina).

Tako so eni spet izviseli.user posted image

clock-img

28.08.2008, 08:06

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mater, to pa je krivično ja. Pa dodatka tudi ne dobijo tisti a ne, ki imajo 500 eur ali več penzije? Ali se motim. No, moja tašča ima samo starostno pokojnino, pa pravi, da teh 150 eur ni nič. Jaz pa pravim, bolje išta, nego ništa.

clock-img

28.08.2008, 08:07

clock-img

karinka

pencil-img

257

Moja mama ima 515 EUR in ni dobila nič.

clock-img

28.08.2008, 08:14

clock-img

srki

pencil-img

9222

No, pol to drži, da tisti s 500 eur in več ne dobijo.

clock-img

28.08.2008, 08:54

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Karinka hvala. Ja, saj delitev denarja še nikoli ni bila pravična in verjetno nikoli tudi ne bo. Tak pač je. In čim prej se sprijazniš s tem, tem bolje.

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem