cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Teža

clock-img

31.01.2005, 15:30

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Veliko je govora o prepovedi dvigovanj bremen v nosečnosti. Ali zelo pazite na to kaj dvignete?
LP9nebesa

clock-img

31.01.2005, 15:33

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ojla,

jaz full pazim, samo zadnje tedne prenavljava stanovanje in je vcasih treba kaj premakniti, tako da mi ne uspe vedno.Ce pa malo pretiram, takoj obcutim. Upam, da ne bo zaradi tega kaj narobe.
No,zdaj gre tudi renoviranje pocasi k koncu, tako da je najhuje za nama. :bravo::bravo:

Lp, Naja :nosecka: 30 2/7 in :duda:

clock-img

31.01.2005, 15:35

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ma jaz nisem kaj dosti pazila že od samega začetka in tudi zdej se ne (no malo že), če me pa kdo opazi me pa tok nahruli, da je kar joj. :ups: :)-
Sem tak tip, da kar se da sama naredim in to je tudi dvigovanje "težkih" stvari. Aja, pa še psičko imamo doma, tako da sploh se ne pazim, ker tudi njenih 25 kg včasih dvignem ali pa ji iz visokega dol pogamam. :)

Lp;
P 9nebesa 33t

clock-img

31.01.2005, 16:01

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Jaz od začetka, ko sem izvedela da sem :nosecka: nisem več dvigovala ničesar, sem vedno koga prosila. Bolje preventiva kot kurativa.:)

lp:nosecka::muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem