writing-img

Težave s prebavo

clock-img

26.02.2008, 11:45

clock-img

Tini75

pencil-img

22

Zdravo,

običajno nosečnice muči zaprtje. Jaz imam pa ravno nasprotne probleme. Pogosto imam krče, včasih po več dni skupaj, blato mehko, včasih tudi drisko. Prehranjujem se zdravo, probiotični jogurti, veliko zelenjave, vlaknin. Sem pa v 27. tednu nosečnosti in me sedaj postaja vedno bolj strah, kaj pa če lahko pride do prezgodnjih popadkov (1 krat sem že rodila prehitro) in bom te bolečine pripisala pač prebavi. Upam, da me razumete, ampak spet me dva dni že muči prebava, kar naprej neki krči, včasih že zraven otrdi trebuh. Res ne vem. Na dan pa popijem 3 Magnesole in bi mogoče ti lahko bili razlog za tako porušeno prebavo. Res me zanimajo vaši nasveti in izkušnje. lp

clock-img

26.02.2008, 11:49

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Mislim ,da ni nič narobe ! Svetujem pa ti obisk G. ,zaradi krčev ki jih opisuješ!Res ne bom te strašila ampak že zaradi same sebe pojdi na pregled ali vsaj pokliči tja in povej problem.SREČNO!

clock-img

26.02.2008, 12:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, samo, kaj pa če bi omejila malo teh probiotičnih jogurtov in vlaknin ter zelenjave, saj ravno te stvari pospešujejo prebavo? Saj ne rabiš nehat uživat te stvari, samo malo jih omejiš, pa boš videla rezultate. Pa tudi kakšen košček jedilne čokolade ti ne bo škodiluser posted image

clock-img

26.02.2008, 12:58

clock-img

Tini75

pencil-img

22

No ja, saj nisem neumna, da bi jedla samo te stvari. Poudarila pač sem, da gledam na to kaj jem. In da te potolažim, pojem tudi kak kos čokolade. Bolj so me zanimale izkušnje tistih, ki imajo morebiti podobne težave in kaj so storile glede tega.

clock-img

26.02.2008, 15:01

clock-img

tancho

pencil-img

107

Hej! Sem ravno od G, ki mi je 'predpisala' magnesol tablete zaradi zaprtja - je rekla, da mi bo sigurno pomagalo - lahko, da so šumečke skupaj z vlakninami povzročile tvoje težave s prebavo... lp

clock-img

26.02.2008, 19:58

clock-img

maxi133

pencil-img

152

oj, meni je tudi ginekologinja rekla, da če imam probleme s prebavo, da mi bo magnezol definitivno pospešil prebavo. Tko da....

clock-img

26.02.2008, 20:24

clock-img

snezika

pencil-img

12

Kakšne tablete so to - magnezol? To niso navadne šumečke kruger, ki jih lahko kupiš v Mercatorju? V kakšnih primerih jih je potrebno jemati (verjetno kadar primanjkuje magnezija, vendar kako to veste - krči user posted image )

clock-img

26.02.2008, 20:32

clock-img

lindy

pencil-img

937

Pa sej lahko kupiš te navadne ja, kjer piše gor magnezij, so čist vredu!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem