cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Težko dihanje inzbadanje v pljučih

clock-img

11.04.2005, 09:16

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Pozdravljene sem v 34 tednu nosečnosti inme je danes ponoči začelo tako zbadati v pljučih da komaj diham.Ker sem noseča prvič ne vem ali je to normalno.Naj dodam da sem mala in kr precej zalita.Prosim za pomoč

clock-img

11.04.2005, 09:41

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

če še težko dihaš in te zbada raje pokliči G ali pa kar os zdravnika. Pa poglej če si kaj bolj zalita kot par dni nazaj... noge, lica.... lahko se ti nabira voda

clock-img

11.04.2005, 09:58

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Voda se mi nabira že celo nosečnost, ker sem mala in močna, sicer samo v noge.Danes pa se mi je zdelo kot da je mali tako velik in da pljuča nimajo prostora.Kaj je možno da je otrok prevelik??

clock-img

11.04.2005, 09:59

clock-img

Spicy Black

pencil-img

326

Tudi jaz kar precej težko diham, še težje pa je če ležim na hrbtu :((. Pri zadnjem pregledu na UZ mi je skorajda postalo slabo in sem se mogla takoj obrniti na bok...pa tudi kadar stojim je dihanje kar oteženo. Po moje je :duda: tako visoko :zmeden: ne vem no. Kar se tiče zbadanja pa ne vem...

Lp

Nina99 + :duda:36t

clock-img

11.04.2005, 10:01

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Jaz na hrbtu tako ne morem ležati, ker me križ tako boli.Strah pa me je ker me boli tudi ko stojim.Je res otrok prevelik, saj potem nima več kam rast ali ne??

clock-img

11.04.2005, 16:15

clock-img

Kranjčanka

pencil-img

44

Verjetno zaradi svoje manjše velikosti otrok višje sega. ;)
Če imaš večji trup, ima otrok več prostora.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem