writing-img

Telovadba z dojenčki - Bežigrad

clock-img

02.02.2011, 12:01

clock-img

Lepka

pencil-img

39

Hojla,
ali katera ve, če kje za Bežigradom poteka telovadba/joga z dojenčki? Našla sem jo namreč povsod drugje po Ljubljani, samo glede na to, da sem brez avta, bi želela, da je čimbližje.

clock-img

03.03.2011, 15:33

clock-img

iris_

pencil-img

11

Tanergija...mamica in beba na pilatesu....tudi jaz razmišljam da bi šla s tamalo ;)

clock-img

03.03.2011, 20:13

clock-img

Lepka

pencil-img

39

O super, najlepša hvala!!!!! Pa nič razmišljat - gremo.... :)

clock-img

03.03.2011, 22:09

clock-img

iris_

pencil-img

11

kolk maš pa ti starega otročka? moja je 5 mescev...mislim, da se bom res vpisala. sem hodila k njim na telovadbo za nosečke in sem bla zlo zadovoljna, tko da gremo zdej v akcijo pa dol s kilogrami :)))

clock-img

03.03.2011, 22:28

clock-img

Lepka

pencil-img

39

Moja je stara 6,5 mesecev in nekaj je res treba narediti s temi kilogrami, če pa lahko zraven še otroka vzamem ja pa itak super, ker se izognem vsem logističnim zapletom :) Jaz bi jih kar za v torek poklicala...

clock-img

04.03.2011, 14:23

clock-img

solis

pencil-img

152

o helo,

jst mam pa 8 mesečno punči, pa tud iščem kej tazga. Bi mi pa bolj pasal, če bi bla zadeva bolj na S Bežigrada, blizu obvoznice. Kakšna ideja?

clock-img

04.03.2011, 14:29

clock-img

Lepka

pencil-img

39

Solis pozdravljena, jaz sem ful iskala telovadbo za Bežigradom, pa žal neuspešno vse do tele informacije. A ti je to predaleč?

clock-img

04.03.2011, 14:38

clock-img

solis

pencil-img

152

Jp, predaleč. Nimam izpita za avto. Na avtobus, se mi pa tud ne da kr naprej hodt. Če bi blo vsaj tok bliz, da bi se dal peš pridt, bi blo super - še mal za dodatno rekreacijo... Tko pa bi bil sam še en izgovor več, da se mi ne bi dal it, tud če bi se vpisala user posted image .

clock-img

21.03.2011, 10:41

clock-img

iris_

pencil-img

11

Lepka a si že bila tam? kako si zadovoljna?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem