writing-img

Teran

clock-img

13.03.2013, 21:30

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Kje bi dobila res dober teran? Ne zase, ampak za otroka. Zaradi zdravstvenih težav. Hvala.

clock-img

13.03.2013, 21:43

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Pojma nimam. Kraševke ali Primorke bi znale vedeti, ma zagotovo vedo.

clock-img

13.03.2013, 21:48

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Pojma nimam. Kraševke ali Primorke bi znale vedeti, ma zagotovo vedo.

Le vkup, le vkup Kraševke in Primorke user posted image .
Ma res bi rada nekaj dobrega kupila, da bom vedela, da bo res pomagalo. Če ne drugega, bo vsaj spal celo noč user posted image

clock-img

13.03.2013, 21:53

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

Ma res bi rada nekaj dobrega kupila, da bom vedela, da bo res pomagalo. Če ne drugega, bo vsaj spal celo noč user posted image

user posted image user posted image
Ti ga ne rabiš user posted image .

Kot praviš,le počasi...preden ti bo odprlo okno, bo že nova letina v sodih user posted image

clock-img

13.03.2013, 22:00

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Uuuuu, v prvo. Zgleda, da ko teče debata o alkoholu, dobi RR nov zagon.user posted image

Saj drugače sem na internetu že kar nekaj domačij našla, sam rada bi pa iz prve roke (prvih ust user posted image ) zvedla.

clock-img

13.03.2013, 22:22

clock-img

ona

pencil-img

3685

V Vinakrasu v sežani ga točijo in je dober,če ne v Krajni vasi ima en tip,menda se kliče David dober teran,pa na kmečkem turizmu v Tomaju ga imajo,Škrlj al nekaj takega so oni, potem se ga da dobit tako privat pri komu doma,ma zdaj mi ne pade na pamet. Bo treba it na en izlet od Sežane do Štanjela in po poti je kar nekaj kmetij,ki prodajajo teran.

clock-img

13.03.2013, 22:38

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: ona

V Vinakrasu v sežani ga točijo in je dober,če ne v Krajni vasi ima en tip,menda se kliče David dober teran,pa na kmečkem turizmu v Tomaju ga imajo,Škrlj al nekaj takega so oni, potem se ga da dobit tako privat pri komu doma,ma zdaj mi ne pade na pamet. Bo treba it na en izlet od Sežane do Štanjela in po poti je kar nekaj kmetij,ki prodajajo teran.

Hvala.
Za izlet pa ni problema, že tako sem zaljubljena v tiste kraje. Pa bo balzam za mojo dušo, zdravje za otroka. Kaj češ lepšega user posted image

clock-img

13.03.2013, 22:57

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz oz mi, da ne bo zgledalo da ga sama pijem user posted image , ga vzamemo na Kmetiji Ravbar, v Dolu pri Vogljah,... res je zelo dober, vsaj nam,.. samo jaz ga kupujem za teranov liker user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2013, 13:43

clock-img

Zora*

pencil-img

195

Kje bi dobila res dober teran? Ne zase, ampak za otroka. Zaradi zdravstvenih težav. Hvala.

Zaradi kakšnih zdravstvenih težav ga to rabiš? Da vidim, če bi meni tudi koristil. user posted image

clock-img

14.03.2013, 15:26

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Zora*

Zaradi kakšnih zdravstvenih težav ga to rabiš? Da vidim, če bi meni tudi koristil. user posted image

To pa mene tudi zanima. Jaz se spomnim, ko so mi enkrat v mladih letih dali teran za slabokrvnost, ampak ni nič hasnilo, za ostalo pa se ne spomnimuser posted image

clock-img

14.03.2013, 15:33

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

http://osrcjedezeleterana.si/ales-stolfa/

Tule se dobi zlato medalijo iz Gornje Radgone. Odličen Teran, super ljudje.

clock-img

14.03.2013, 15:36

clock-img

PeggyBundy

pencil-img

321

Jaz ti lahko zrihtam odličen domači šnops. Po tem bo otrok zagotovo spal. Če pa tudi to ne pomaga, ti pa še vedno ostane makova culica.

clock-img

14.03.2013, 15:37

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Zora*

To pa mene tudi zanima. Jaz se spomnim, ko so mi enkrat v mladih letih dali teran za slabokrvnost, ampak ni nič hasnilo, za ostalo pa se ne spomnimuser posted image

To ravno ne bi tukaj. Vendar se v upanju, da bo kaj bolje obrneš na vse. Tud na alkoholuser posted image

clock-img

14.03.2013, 15:37

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

http://osrcjedezeleterana.si/ales-stolfa/

Tule se dobi zlato medalijo iz Gornje Radgone. Odličen Teran, super ljudje.

Hvala tudi tebi kalbo. Gremo v akcijo.

clock-img

14.03.2013, 15:39

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

Jaz ti lahko zrihtam odličen domači šnops. Po tem bo otrok zagotovo spal. Če pa tudi to ne pomaga, ti pa še vedno ostane makova culica.

Oh, Peggy...

clock-img

14.03.2013, 15:42

clock-img

PeggyBundy

pencil-img

321

Oh, Peggy...

Pa to ni res! Celo odgovorim ti lahko, brez treh orgazmov!

Kaj, liter ali dva?

clock-img

14.03.2013, 15:44

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Oh, Peggy...

Pa to ni res! Celo odgovorim ti lahko, brez treh orgazmov!

Kaj, liter ali dva?

Kr tri. Da bo res držal user posted image

clock-img

14.03.2013, 18:18

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

OOO, teran. Ljubim ga.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

15.03.2013, 10:24

clock-img

kockica09

pencil-img

32

če bi katera hotela ga imamo mi- seveda mislim na teran - letos je zelo odličen
pišite na zs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem