writing-img

Termometer delfinček!

clock-img

11.04.2005, 08:49

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Pred kakšnim mesecem sem v Evroparku v Big Bengu videla otroški termometer v obliki delfinčka, za merjenje temperature v vodi in mi je bil zelo všeč. Včeraj sva z možem šla tja, da bi ga kupila, pa ga ni več bilo :((:((:((:((:((:((:((:((
A morda od vas ve katera kje se še lahko dobi???? Jaz bi ga tako rada imela, pa ne vem kje ga naj najdem....

Bambi

clock-img

11.04.2005, 09:06

clock-img

tinčica

pencil-img

613

ja vprašaj če ti ga lahko ponovno naročijo, sej tako se dela, vem ker delam v trgovini kot je big beng.

clock-img

11.04.2005, 10:02

clock-img

Spicy Black

pencil-img

326

Pojdi ali pokliči v trgovino in naj ti pogledajo zalogo (po vseh trgovinah BB) pa ti ga lahko potegnejo iz trgovine, ki ga še ima ali pa se zmeni v trgovini, da ti ga pošljejo po povzetju. Sem zanesljiv vir podatkov :)-:)-!

Lp

Nina99

clock-img

11.04.2005, 13:57

clock-img

pi

pencil-img

918

Bambi če hočeš bom jaz v MS v Big Bangu vprašala če ga mogoče imajo.

clock-img

12.04.2005, 17:36

clock-img

L & L

pencil-img

997

Ojla Bambi! Dns sm bla v Merkatorju in sm se spomnila na tvoje številne :((:((:((:((:((:(( glede termometra. In sicer stvar je taka, imajo delfincka, firma Tefal, stane pa 4347 sit. Problem je samo v tem, da je to v K ranju, ti pa si predvidevam iz MB. Tako da ti predlagam, da pogledaš pri vas v MERKATORJIH. Upam da sm ti kaj pomagala. Lepo se imej še naprej, lep pozdrav iz Kranja:sloncek:

clock-img

12.04.2005, 17:38

clock-img

leyla

pencil-img

40

Mi imamo tudi delfinčka in sem ga kupila v lekarni tko da probi pogledat še tam.

clock-img

12.04.2005, 18:15

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

delfinček je od Tefala
ko smo ga mi kupovali ga je uvažal Mian d.o.o iz Ljubljane, drugače pa je več uvoznikov za Tefal, poišči na internetu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem