cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Test nosečnosti, M zamuja

clock-img

04.02.2008, 11:02

clock-img

Hator

pencil-img

756

Pozdravljene punce,

zanima me, če ima katera kakšne izkušnje s testom nosečnosti Baby check.
Meni user posted image  zamuja, ponavadi jo ima na 26 dni, kak dan do dva gor ali dol, zdaj je pa že 32. dan ni user posted image
Na 26. dan, ko bi jo morala dobit, sem čutila bolečine enako, kot da jo bom dobila, ampak je ni bilo.
No, danes sem šla delat test, pa kaže negativnouser posted image . Zdaj pa mi nič ni jasnouser posted image
user posted image

Kaj bi to lahko bilo?

clock-img

04.02.2008, 11:08

clock-img

Anonimen

Hator, verjetno gre za utrujenost ali stres. Mogoče pride že jutriuser posted image .
test skoraj vedno pokažejo prav, vendar ženske daje psiha, pa bi želele karuser posted image  v prvem tednu:)
Lep dan in ne sekiraj se

clock-img

04.02.2008, 11:22

clock-img

cina

pencil-img

211

Js sm pa slišala za primere, ko je test pokazal plusek precej pozno...ali pa test nič, user posted image pokazal pa šele UZ. user posted image

Še je upanje, ampak bodi pripravljena na user posted image , da  ti ne bo hudo...sej veš. user posted image

clock-img

04.02.2008, 11:45

clock-img

imam

pencil-img

47

Jaz sem test uporabila isto kot ti, po zaostanku menstruacije in isto je test pokazal -, čeprav imam ponavadi redno menstruacijo. Sedaj jo še vedno čakam. Če jo ne bo, bom čez nekaj dni ponovila test.

clock-img

04.02.2008, 12:33

clock-img

Anonimen

Hator, kaj pa krvni test, ti so še nabolj zaneslivi?  No, to je bolj za varianto zelo neučakanih. Če pa ti ni problem počakat še par dni, pa še enkrat poiskusi s kakšnim drugim testom ala First Sign ali pa CB.

Držim pesti... user posted image

clock-img

04.02.2008, 13:33

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Lahko je psiha...lahko si noseča. Počakaj še nekaj dni...novi test. Ali pa krvni test.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

05.02.2008, 13:13

clock-img

Hator

pencil-img

756

Bila pri G
user posted image nisem
še ugotavljamo, kaj je, grem čez par dni spet na pregled

clock-img

05.02.2008, 13:17

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Bila pri G
user posted image nisem
še ugotavljamo, kaj je, grem čez par dni spet na pregled

Ne skrbi. Ne misli toliko na user posted image ampak raje uživaj v vajini ljubezni z možem oz. fantom.user posted image

Želim pa ti, da bi kmalu zagledala +.

clock-img

05.02.2008, 14:45

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

pozdravljene....jaz sem delala danes test CB in bil pozitivenuser posted image ....in to celih 4 dni preduser posted image ...tudiBC sem naredila in pokazaluser posted image ....ma jaz se najbolj zanesem na CB malo dražji pa vseeno....

clock-img

05.02.2008, 14:48

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

ojla....ja baje psiha ful vpliva na zanositev..midva z mojim sva prvič po abraziji provala pa je ratalo (danes videla +)user posted image pa sem bila non stop živčna ko hudič..tako da nevem kaj naj rečem...glede testov sem vedno delala CB najbolj se nanj zanesem pol sm provala še  BC in je blo user posted image ...tako da kaj naj rečem upam da se ti dobro izteče in boš videla da boš tud ti videla user posted image  al + karkoli sam da bo.... lep pozdrav

clock-img

05.02.2008, 18:23

clock-img

mmanca

pencil-img

67

Dokler ni menstruacije je upanje. Naredi test čez tri dni. user posted image Sečno!

clock-img

05.02.2008, 20:23

clock-img

Hator

pencil-img

756

Ne vem, mene boli tam spodaj, kot da bom zdaj zdaj dobila user posted image , pa zamuja že cel teden, G mi sicer ni delal krvn. testa, me je pa pregledal in rekel, da nisem noseča, da ni gnezdenja. tako da v istvu, če nism, upam, da user posted image čimprej dobim, da se pol spet lahko začnemo trudit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem