writing-img

Test ovulacije

clock-img

12.02.2008, 16:01

clock-img

Anonimen

Ker imam neredne M, sem se odločila, da si nabavim test za merjenje (sem prav napisala?) ovulacije.
Pa me zanima, če ima katera s tem testom izkušnje in če je zanesljiv.
Je na tržišču mogoče več testov? Katerega priporočate?

clock-img

12.02.2008, 16:07

clock-img

LunaLuna

pencil-img

140

Jaz sem teste za ovulacijo delala prvič prejšnji mesec. Imela sem Ovul-test, ki se ga kupila v DM-u. Ker pa si istočasno nisem merila temperature, pa tudi zanosila nisem, ti težko povem, ali so testi zanesljivi. Piše, da so 99% zanesljivi.

clock-img

12.02.2008, 16:23

clock-img

Anonimen

Pa ti je pokazal kdaj imaš ovulacijo?

clock-img

12.02.2008, 16:41

clock-img

little angel

pencil-img

477

jaz sem mela one z dm-a pa mi niso pokazali O, pa tudi zanosila se nisem tak da ne vem.... ji pa jih vec ne bom uporaljala kr je skoda dnara.... itak se cartama skoraj vsak dan tak da upam da nama bo cimprej uspelo

clock-img

12.02.2008, 16:46

clock-img

LunaLuna

pencil-img

140

Ja mi je pokazalo, kdaj naj bi jo imela.

clock-img

12.02.2008, 17:01

clock-img

j6

pencil-img

214

Jaz sem jih kupila v lekarni in mi je vsak  mesec pokazalo, je pa najbolje jih delat vsak dan ob istem  času, npr zjutraj. Jaz sem zanosila na enega od preverenih dnevov.

clock-img

12.02.2008, 18:30

clock-img

Anonimen

j6 kateri test (znamko mislim) pa si imela?

clock-img

12.02.2008, 20:15

clock-img

Anonimen

Meni je tisti mesec, ko sem zanosila, kazalo da ni ovulacije.user posted image  Škoda denarja-vsaj moj primer.

clock-img

13.02.2008, 21:27

clock-img

ELENA1

pencil-img

2

llep pozdrav vsem
imamm eno vprašanje glede ovulacije in sicer zanima me ali je ovulacija že končana ko se pojava prozoren izcedek ali se še kaj splača trudit

clock-img

13.02.2008, 23:01

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

IZVIRNO SPOROČILO: ELENA1

llep pozdrav vsem
imamm eno vprašanje glede ovulacije in sicer zanima me ali je ovulacija že končana ko se pojava prozoren izcedek ali se še kaj splača trudit

jaz sem nekje zasledila, da po zadnjem dnevu te sluzi nastopi ovulacija, tako da vidva kar se naprej veselo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem