writing-img

Test pred menstro

clock-img

13.03.2006, 21:14

clock-img

buča

pencil-img

825

Mislim,se bom drugače izrazila:kdaj lahko že pokaže pozitivno,povsod piše da 1 dan izostanka m,ampak kdaj pa to je,če mam te k......čeve m enkrat na 23,poj pa na 33 dni?user posted image Je rekla v lekarni,da loh že prej pokaže(povsod pa piše,da nekje po 14 dneh po ovulaciji..)
Nekje sem brala,da obstaja test,ki pokaže že pred izostalo m,ker test pa to je???A katera ve?user posted image

clock-img

13.03.2006, 21:35

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Meni ja kar Romed pokazal rahel +, še pred M. Imam pa fuuul neredne, ampak ker sem zanosila takoj po tbl. sem delala test še preden bi dobila M , če bi še jemala tbl. Drugače se je meni tud cel ciklus raztegnil, pa kdaj M sploh ni bilo...
Romed mi je pokazal, CB pa ne. Pol sem pa z romedom ponavljala na par dni in je bila črtica vedno bolj temna.

clock-img

13.03.2006, 21:39

clock-img

KODA

pencil-img

4015

First sign iz DM-a.,naj bi tudi pokazal zelo hitro.
Pa test iz Muellerja,naj bi tudi pokazal pred menstruacijo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

13.03.2006, 21:48

clock-img

Anonimen

jaz sem delala par dni po predvidenem izostanku menstruacije, ker sem bila komaj 2. mesec brez KT tako, da lahko, da bi mi samo zamujala M, ampak mi je takoj ko sem naredila na 29. dan ciklusa pokazal IIuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem