writing-img

Testi z bioresonanco in običajni testi

clock-img

14.05.2009, 07:54

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Dober dan.

Naša skoraj 6 mesečna punčka je alergik. Od 7. tedna dalje sem na dieti brez mleka in mlečnih izdelkov, ker je polno dojena. Pri treh mesecih je bila s klasičnimi testi dokazana alergija na mleko (kožni in krvni), na jajca, arašide in pšenico pa so bili testi negativni.

Ker se zadnje čase pojavljajo spet hude težave s prebavo, praskanjem, obilnim polivanjem, neješča je in slabo pridobiva na teži, sva bili na bioresonanci. Pokazalo se je 18 različnih alergij na hrano (mleko, laktoza, pšenica, oves, ječmen, gluten, lešniki, arašidi, kava, sladkor, med, češnje, jagode, hruške, čaj, rumenjak, beljak, pira).

Zanimajo me izkušnje tistih, ki ste šli kmalu po bioresonančnem testiranju spet na klasične teste pri alergologu. Koliko od tega so običajni pokazali?

Hvala!

Cvetim...

clock-img

15.05.2009, 21:02

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

NIČ! Samo alergijo na mleko, ki naj bi jo po mnenju izvajalca bioresonance ne imela.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

16.05.2009, 08:23

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Naši je uradna medicina (kožni in krvni testi) pokazala alergijo na jajca (na mleko ne), bioresonanca pa na mleko in še en kup zadev (na jajca ne). user posted image  Torej ravno obratno. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem