writing-img

Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni

clock-img

07.03.2009, 20:13

clock-img

Anonimen

Zanima me ali v Postojni testirajo nosečnice za virus HIV? Prijateljica je rekla da ja, ampak jaz o tem močno dvomim.....

clock-img

07.03.2009, 20:35

clock-img

Anonimen

Za HIV  delajo test samo na zavodu za  transfuzijo.

clock-img

08.03.2009, 07:16

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

ne, za HIV delajo test samo na Infekcijski kliniki. No ja, pol mogoče res pošljejo na zavod za transfuzijo user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

08.03.2009, 08:01

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Za HIV te ne smejo testirat brez privolitve. Tud če se greš prostovoljno, te vprašajo pred odvzemom, če dovoliš da te testirajo. Tko da zagotovo te ne brez da vprašajo.

clock-img

08.03.2009, 08:46

clock-img

cupacups

pencil-img

255

saj ti tako al tako vzamejo kri.......kjer naredijo razne teste...za HIV ravno ne....je pa tud test kjer vidjo ali so prisotna protitelesca....
ze to je dost ....

clock-img

08.03.2009, 17:04

clock-img

despero

pencil-img

17

Za HIV delajo teste na Infekcijski kliniki vem, da  ob ponedeljkih, lahko se prijaviš anonimno in na zavodu za transfuzijo. Jaz sem v Postojni že rodila pa so mi gledali samo hemogram, testov ti kar tako ne smejo delati, pa tudi predragi so, da bi kar počez nekaj kontrolirali, zavarovalnica plača sam najnujnejše.

clock-img

21.03.2009, 12:47

clock-img

ursuleta

pencil-img

3

V Postojni delajo test za Hiv in Hepatitis C, če mislim seveda prav in imaš misli usmerjene v porod v vodi. Vendar naj te opozorim da sta oba testa v Postojni samoplačniška.
Sama sem od ginekologa izprosila napotnico in se šla testirati na infekcijsko kliniko. Malo so dolgi z pošiljanjem izvidov je bilo pa vsaj zastonj.
Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem