writing-img

Tiščanje oziroma bolečine v 39 tednu.

clock-img

11.10.2009, 21:22

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Hej,

sem v 39 tedenu nosečnosti. Danes so se mi pojavile kar hude bolečine spodaj v medenici. Tako me boli oziroma tišči že od jutra. Kak se premakne, je fajn boleče, sploh če recimo sedim. Bolečine pa niso pa podobne menstrualnim bolečinam.  user posted image Je v medenični legi. Čutim ga redno. Dajte mi povedat, je to normalno? Pri prvem porodu to tiščanje sploh ni bilo tako izrazito oziroma me je tiščalo samo, če sem preveč hodila. user posted image

Lp

clock-img

12.10.2009, 09:50

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Odpiraš se, ja fajn boli, porod se bliža ...

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

12.10.2009, 12:11

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Odpiranje kot takšno nič ne boli oz. ti nič ne veš, če si recimo 5 cm odprta al pa še čisto apdekana user posted image . Boli te mogoče to, da se ti dojenček že bolj dolj spušča, kar se ponavadi zgodi pred porodom in te zato boli, ker ti pritiska na določene dele telesa tam spodaj.

clock-img

13.10.2009, 14:19

clock-img

Maxy

pencil-img

144

Pozdravljena,

jst  sm pa v 37.tednu in imam isti problem. To tako boli, ko vstanem je pa najhujše. Pol me pa še parkrat v križu zaboli, tako da sploh ne vem več, kako je živeti brez bolečin. Tud men pravjo, da je to normalno oz. fajn, ker se vse odpira in je porod pred vrati.

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem