writing-img

Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje?

clock-img

03.04.2008, 13:22

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pozdravljene. Na kratko. Letos januarja sem imela splav, pred tem sva s fantom 9 mesecev delala na bebiki, zdaj pa nameravava spet probat. Zanima me, kako dolgo jih lahko jemlješ, če nama spet ne bo ratalo takoj? A se jih lahko jemlje več mesecev ali obstajajo še kakšne boljše tablete od teh? Kakšne so vaše izkušnje? Najlepša hvala za odgovore!!!

clock-img

03.04.2008, 13:47

clock-img

MamiBom

pencil-img

88

Jaz sem Tifol jemala dobre tri mesece. Baje itak ni panike, ker se višek izloči z urinom, kasneje pa sem itak zaradi vitaminov prešaltala na Elevit.

clock-img

03.04.2008, 14:04

clock-img

divans1

pencil-img

2547

To se pravi, da jih lahko jemljem več mesecev?

clock-img

03.04.2008, 14:58

clock-img

lily32

pencil-img

1064

jaz bi na tvojem mestu vprašala ginekologinjo za nasvet

clock-img

03.04.2008, 14:59

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Mene zanimajo vaše izkušnje!!!

clock-img

03.04.2008, 15:01

clock-img

Anonimen

Meni je ginekolog rekel, da začnem pred nosečnostjo, vsaj tri mesece.
Jemljem naj jih pa prve tri mesece nosečnosti .user posted image

clock-img

03.04.2008, 15:03

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Mene zanimajo vaše izkušnje!!!

jaz folno kislino jem že od oktobra lani.pa kot kaže še jo bom nekaj časauser posted image user posted image user posted image  -naj bi se jemala 3mesece pred zanositvijo in prve tri,pa pomojem  če jo skoz jemlješ ,ko nima kaj bit(npr. zdaj jem NEOVIN,ki ima zraven vitamine in minerale,da je za nosečnice in tiste ,ki dojijo)

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.04.2008, 15:06

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

tifol lahko jemlješ več mesecev, čeprav po tretjem mesecu user posted image  več nima tistega učinka zaradi česar si ga začel jemati ( okvara plodu-spinabifida), takrat je priporočljivo zamenjat za kakšen drug dodatek naprimer Centrum in podobno, ki poleg folne kisline vsebuje še kup drugih vitaminov in mineralav ki ji potrebuje ženska  med nosečnostjo in v času dojenja

pa upam da kmalu zagledaš +

clock-img

03.04.2008, 15:16

clock-img

lily32

pencil-img

1064

Jaz osebno ga jemljem šele dva meseca, ker sva se takrat odločila, da bova začela delat na dojenčku. Osebno menim, da ne more bit nič narobe tudi, če ga piješ toliko časa, kolikor je pač portebno(do tretjega meseca nosečnosti), saj tabletke vsebujejo folno kislino, ki je sicer prisotna v različnih vrstah sadja, le da je v tabletkah bolj koncentrirana. In poleg tega drži tudi že zgoraj povedano, da se presežek izloči iz telesa, tako da ne more škodovati.

držin pesti, da boš kmalu zagledalauser posted image

clock-img

03.04.2008, 15:39

clock-img

Anonimen

Jaz sem folno kislino jemala že pred nosečnostjo in skozi celo nosečnost, to mi je priporočil moj ginekolog. 

clock-img

03.04.2008, 15:43

clock-img

Anonimen

Jaz jem folno kislino že lep čas...  9. mes. pred 1. zanositvijo + 9. mes. nosečnosti +  skor 13 mesecev zaradi dojenja in delanja na novem članu = 31. mesecev! No, 31 mesecev že jemlejm folno kislino - sem pa vmes imela še odjemalca. user posted image Prej sem jemala Tifol, sedaj pa jemljem NeoVin plus DHA, razlika je le v tem, da ima zadnji poleg folne še vitamine.

clock-img

03.04.2008, 15:54

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pa je boljši kot tifol al je tifol čist u redu??

clock-img

03.04.2008, 16:01

clock-img

Anonimen

Tifol je čisto v redu. Jaz pa jemljem une ta druge, ker je moje telo po dojenju izčrpano. Pa še ločevalno sem ta mesec začela, ampak ko bo test pokazal plus bom nehala.user posted image

clock-img

03.04.2008, 16:41

clock-img

M1987

pencil-img

656

Meni je ginekologinja rekla, da je dobro, da s folno kislino začnem vsaj 3 mesece prej nosečnostjo, da se maternica ˝nahrani˝ z vsemi potrebnimi vitamini itd. Rekla pa je, da lahko že tudi prej začnem, tako da ni nič hudega, če dlje jemlješ. Koliko časa jemlješ - nekatere pravijo da celo nosečnosti, a v navodilih piše vsaj do 3 meseca nosečnosti. Ne vem. Je pa najbolje, da povprašaš svojo ginekologinjo. Srečno user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem