writing-img

Tik pred zdajci ...

clock-img

24.08.2007, 09:58

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Takole - sem 6 dni čez rok, zjutraj se mi je odluščil čep, voda še ni odtekla, popadkov tudi še ne čutim ... Kaj torej - v porodnišnico bi se morala iti pokazat, ker se po preteklem PDP tako hodim kazat vsaka dva dni, vendar mi res ni, da bi tam visela nekaj ur, ko sem lahko še doma. Do bolnice imam dobrih 10 minut z avtom po avtocesti.
Kaj mi svetujete? Koliko časa po odluščenem čepu so se vam začeli popadki in kdaj ste potem rodile? Je pa to moj drugi porod in vem, da je od čepa do rojstva minilo 10 ur.

clock-img

24.08.2007, 10:02

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Še zdaj nisi šla?user posted image Upam, da si vsaj hlačke do časa dobila.user posted image
Drugače se je pa meni čep začel luščiti pri prvem otroku nekako v torek popoldne, prvi popadki so se mi pričeli v četrtek ponoči, rodila sem pa v petek ponoči. Tako da ni nujno, da boš prav hitro šla. A sem te potolažila?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

24.08.2007, 10:07

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Razlika med odluščenjem čepa in začetek popadkov pri meni - cca. 6-7 ur.

A ja, pa srečno, hitro in čim manj boleče!

clock-img

24.08.2007, 10:09

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Prvič tri dni user posted image
Drugič pa sploh nisem nič opazila.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

24.08.2007, 10:16

clock-img

April

pencil-img

5459

Men se je tud danes ponoč neke odluščil. Včeraj sem imela pregled in mi je g rekla naj grem v soboto zjutraj, ko bo ravno 1 teden po pdp v porodničnico. In da bi najkasnej do nedelje morala rodit. Lahko pa da me jutri tud domov pošljejo.

clock-img

24.08.2007, 10:18

clock-img

Anonimen

Pir meni ni bil čep, ampak je šlo za razpok mehurja, kar zna biti zelo podobno, zato raje kar pojdi v porodnišnico.

clock-img

24.08.2007, 10:31

clock-img

pajac

pencil-img

6695

še ena user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se je čep (ali vsaj del, ker tega ni bilo veliko) odluščil pred parimi dnevi.. Danes sem točno 1 teden po PDP in se jutri moram pokazat... ne vem lahko greš zdaj ... sicer jaz bi še malo počakala, itak si za danes naročena.. mislim, da nič ne boš izgubila če kako uro počakaš...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

24.08.2007, 10:31

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Dan ali dva po odluščenju čepa mi je voda odtekla, pa nežni popadki so se začeli in smo šli.

Srečno!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

24.08.2007, 10:35

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Punce kaj čakaste polno luno.user posted image

Vsem želim lahek in hiter porod.

clock-img

24.08.2007, 10:42

clock-img

jooly

pencil-img

932

Nč mi ni jasno. user posted image  Sem drugič noseča, pa prvič slišim za kakšen čep user posted image
V prvo mi je odtekla voda, nobenga štoflca nisem najdla nikjer user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

24.08.2007, 10:45

clock-img

pajac

pencil-img

6695

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Punce kaj čakaste polno luno.user posted image

ta je 28.8.. ne nori.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

24.08.2007, 11:27

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Menda ja ne bom do 28. čakala user posted image ???

clock-img

24.08.2007, 11:29

clock-img

pajac

pencil-img

6695

IZVIRNO SPOROČILO: Dejča

Menda ja ne bom do 28. čakala user posted image ???

se mi je zdelo da bo enaka reakcija....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

24.08.2007, 12:06

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!! Jah, komaj čakam na akcijo ...

clock-img

24.08.2007, 12:21

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

user posted image user posted image  za vse zdaj-zdaj bodoče mamice user posted image user posted image , še posebej en user posted image  za April.

Držte se, pa da mine čim manj boleče user posted image  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

24.08.2007, 13:21

clock-img

srki

pencil-img

9222

Enako.

clock-img

24.08.2007, 13:32

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Meni se je čep odluščil v nedeljo ponoči, rodila sem v sredo ob enih. Po odluščenju čepa sem bila normalno doma. Popadki so se začli v torek ponoči.

clock-img

24.08.2007, 13:44

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Avgustovke, nikar ne čakajte na polno luno, saj smo takrat že septembrke na vrsti user posted image  user posted image  user posted image !!! Drugače bo prevelika gužva v porodnišnicah!!!

clock-img

24.08.2007, 14:04

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Enako.

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2007, 14:22

clock-img

Tejcha

pencil-img

840

Ojla!

Sem ena izmed lanskih septembrk. Lani približno takle čas smo tudi me računale, kdaj nas bo luna pognala... Učinkovala naj bi predvsem prazna, vendar iz naše klape, kolikor se spomnim, ni delovala na nobeno.

Tk, da ... v akcijo: user posted image user posted image user posted image (pa to pri nas tudi ni pomagalo...), rodila sem 11 dni čez rok, s sprožitvijo.

Naj vam čimprej mine!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

clock-img

24.08.2007, 14:59

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ojoj, Tejcha, zdaj si me šele potolažila user posted image  Popoldne se grem kar pokazat, ko pride mož iz službe, pa še to le, ker bi morala iti že dopoldne, pa da ne bom preveč v skrbeh. Stanje pa še vedno nespremenjeno - brez popadkov in voda še ni odtekla. Detecu je očitno fajn tam, kjer je user posted image .

clock-img

24.08.2007, 15:08

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ojej, dejča, še kar vztrajaš v enem kosu.user posted image
Glede čepa, pa jaz ne vem, se mi prvič sploh ni odluščil, pa sem bla 8 dni čez rok.user posted image

Srečno, vsem ki čakate na dan D.

:)

clock-img

24.08.2007, 15:27

clock-img

Tejcha

pencil-img

840

Dejča, feeeeejst jamraj!

Js bom v drugo zagotovo! Sem ga prvič posračkala in ko sedaj razmišljam nazaj, bi zagotovo bila "bolj boga" tiste zadnje dni. Tako sem pa že kar iz jeze pucala okna, pa pomivala po tleh, pa pleskala... in mi razn tega, da mi je skoraj spipalo od čakanja na malega škratka, ni nič falilo. In zato je tudi G. rekla, da se user posted image pač še ne mudi... Men se pa je! user posted image

Naj čimprej mine! In pogumno!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

clock-img

26.08.2007, 20:15

clock-img

pajac

pencil-img

6695

Dejča, kaj je bilo predvčerajšnjim???? 

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem